1 gram goudbaar kopen bij The Silver Mountain

De kleinste goudbaren van 1 gram koopt u eenvoudig en veilig online bij The Silver Mountain. Wij bieden 1 gram goudbaren aan van de bekende producenten als Umicore en Hafner, maar u kunt ook kiezen voor een goudbaar van een andere erkende smelterij. Deze kleine goudbaren worden meestal verpakt in een blisterverpakking met certificaat van echtheid.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goudbaar 1 gram

De 1 gram goudbaren van The Silver Mountain zijn geslagen in 99,99% puur goud. U heeft hierbij keuze uit goudbaren van verschillende erkende smelterijen. Alle goudbaren zijn geslagen in het hoogste gehalte goud en op de goudbaar staat het gewicht en het gehalte weergegeven. Ook is het logo van de smelterij op de goudbaar zichtbaar.

Goudbaar 1 gram kopen

De 1 gram goudbaar is het kleinste formaat goudbaar dat geproduceerd wordt. Goudbaren zijn beschikbaar in gewichten van 1 gram oplopend tot 1 kilogram.

Goudbaren zijn meestal voordeliger dan gouden munten, doordat de productiekosten van goudbaren in verhouding lager liggen dan bij gouden munten. Hoe groter de goudbaar, hoe lager de productiekosten in verhouding worden.

Het is altijd raadzaam om goudbaren te kopen van erkende fabrikanten. Op die manier bent u zeker van het juiste gewicht en gehalte goud. Ook zorgt dit ervoor dat de goudbaar in de toekomst eenvoudig en wereldwijd te verhandelen is.

Een goudbaar van 1 gram heeft twee voordelen ten opzichte van andere goudbaren:

  1. Geschikt voor kleine budgetten
  2. Makkelijk verkoopbaar

De 1 gram goudbaar heeft een standaard afmeting van 15 x 8 x 0,4 millimeter. De dikte van de goudbaar kan verschillen per producent, maar ligt rond de 0,4 millimeter. Het gewicht van 1 gram, is altijd gelijk aan 1 gram puur goud en alle baren zijn geslagen in 99,99% puur goud.

Een gram goud is erg klein en is qua formaat te vergelijken met een pinknagel.

Wat kost 1 gram goudbaar?

De prijs van een goudbaar 1 gram wordt bepaald door de actuele goudprijs.

De productiekosten van 1 gram goudbaren ligt altijd hoger dan die van bijvoorbeeld een 20 gram goudbaar. Hierdoor betaalt u in verhouding meer voor een 1 grams goudbaar, dan voor een 20 grams goudbaar.

Bij goudbaren is de regel: Hoe groter het gewicht, hoe lager de productiekosten. Daardoor is het verschil tussen de aankoopprijs en actuele goudprijs, ook wel de premie genoemd, het laagst bij grote goudbaren. Het nadeel van grote goudbaren is dat je deze baren niet deels kunt verkopen, dus je bent minder flexibel dan bij kleinere goudbaren.

Meerdere 1 gram goudbaren kopen

Wilt u meerdere goudbaren van 1 gram kopen? Kies dan voor onze gouden combibars. De gouden combibars zijn beschikbaar in 10x 1 gram, 20x 1 gram en 50x 1 gram. Een combibar valt te vergelijken met een chocoladereep, waarbij het mogelijk is om de goudbaar op te delen in losse baartjes van 1 gram puur goud. Dit is net als bij een chocoladereep af te breken. Deze gouden combibars zijn beschikbaar in 1 gram en in 0,5 gram.

De productiekosten van combibars zijn lager dan bij de losse 1 gram goudbaren, waardoor u minder betaalt voor hetzelfde gewicht goud.

Terugkoopgarantie goudbaar 1 gram

Als u uw goudbaar van 1 gram wenst te verkopen, kunnen wij deze met onze terugkoopgarantie altijd van u terugkopen. Wij kopen uw 1 gram goudbaar terug tegen 98% van de op dat moment geldende goudprijs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.