Btw-vrij zilver kopen bij The Silver Mountain

Het is bij The Silver Mountain ook mogelijk om zilverbaren aan te kopen die worden opgeslagen in een beveiligd douane depot in Zurich, Zwitserland. Deze zilverbaren zijn leverbaar in formaten van 1 kilogram, 100 troy ounce en 1.000 troy ounce. Alle baren zijn afkomstig van LBMA erkende producenten, voornamelijk de Royal Canadian Mint.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Btw-vrij zilver kopen

U kunt btw-vrij zilver uitsluitend kopen in combinatie met de opslag in Zwitserland. Uw zilverbaren worden gealloceerd (op naam) opgeslagen bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland (EBN).

Aanbod btw-vrij zilver

Ons aanbod btw-vrij zilver bestaat uit de volgende zilverbaren:

Format Aankooppremie
1 kilogram EUR 45,- per stuk
100 troy ounce EUR 0,95 per troy ounce
1.000 troy ounce 2% van de zilverwaarde

U kunt btw-vrij zilver uitsluitend kopen in combinatie met de opslag in Zwitserland. Uw zilverbaren worden gealloceerd (op naam) opgeslagen door onze partner Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Edelmetaal Beheer Nederland is een aanbieder van de opslag van edelmetaal en beschikt over kluislocaties in Rotterdam, Nederland en een douane depot in Zurich, Zwitserland. EBN staat ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als aanbieder van beleggingsobjecten. The Silver Mountain is een verbonden bemiddelaar van EBN en is als exclusieve partner aangewezen voor de aan- en verkoop.

De opslagfaciliteiten in Zurich zijn gevestigd in het douane depot van LOOMIS International. Dit is één van de grootste aanbieders van edelmetaalopslag in Europa, waar ook partijen als Credit Suisse hun voorraad aanhouden. U bent hier verzekerd van een veilige, beveiligde en strikt gealloceerde opslag.

Opslagkosten voor btw-vrij zilver

Bij het kopen van btw-vrij zilver betaalt u de actuele prijzen, zoals die hierboven per formaat zilverbaar staan aangegeven. The Silver Mountain rekent zelf daarnaast geen transportkosten of andere kosten.

Voor de opslag van de zilverbaren zult u periodiek een factuur ontvangen van Edelmetaal Beheer Nederland. De opslagkosten worden per kwartaal in rekening gebracht aan de hand van de actuele zilverwaarde.

Opslagkosten voor btw-vrij zilver Bewaarloon
Opslag- en verzekeringskosten in Zurich 0,90%

Wij berekenen geen inslagkosten, administratiekosten, of andere kosten.

Wij rekenen het scherpste opslagtarief in Nederland.

Terugkoopgarantie voor btw-vrij zilver

Via onze inkoopwebsite, www.inkoopedelmetaal.nl, kunt u te allen tijden uw zilver weer terugverkopen. Wij hanteren een terugkoopgarantie voor alle formaten zilverbaren die in het douane entrepot van Edelmetaal Beheer Nederland worden opgeslagen.

Terugkoopgarantie Biedgarantie
1 kilogram 98%
100 troy ounce 98%
1.000 troy ounce 98%

Opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN)

Voor meer informatie over onze partner Edelmetaal Beheer Nederland kunt u de website www.edelmetaalbeheer.nl raadplegen. EBN is opgezet in samenwerking met The Silver Mountain om klanten van The Silver Mountain te voorzien van veilige opslagfaciliteiten. U kunt edelmetaal eenvoudig online aan- en verkopen en daarbij gebruik maken van de beveiligde opslag van EBN.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest moderne faciliteiten, een allrisk verzekeringspolis bij gerenommeerde verzekeraars waaronder Lloyd's, 100% allocatie principe en ook is onze terugkoopgarantie van toepassing. EBN beschikt over een vergunning van de AFM voor het aanbieden van edelmetaal en de opslag daarvan als beleggingsobject.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.