Taal

Goudbaar 100 gram

De goudbaar 100 gram is een veel verkochte goudbaar. De goudbaar is geslagen in 99,99% puur goud en wordt geleverd met certificaat van echtheid en uniek baarnummer.

Het formaat van 100 gram is een gangbaar formaat. Dit is compact en praktisch aan de ene kant en betaalbaar en interessant geprijsd aan de andere kant. Van alle goudbaren zijn de 50 gram goudbaren en 100 gram goudbarendegene die het meest worden gekocht.

Goudbaar 100 gram kopen

De goudbaar 100 gram is één van de meest verkochte gewichten, dit komt omdat de productiekosten van deze goudbaar vrijwel gelijk zijn aan die van de 1 troy ounce goudbaar. Hierdoor ontvangt u relatief gezien meer goud voor uw geld.

100 gram goudbaren van LBMA-geaccrediteerde bedrijven

Veel kopers van de 100 gram goudbaar kiezen voor LBMA-goedgekeurde fabrikanten. De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal. Door het LBMA-certificaat zijn goudbaren overal ter wereld, zonder analyse, te verhandelen. U bent ervan verzekerd dat de goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie. Zo bent u zeker dat het goud op een eerlijke manier is gewonnen en dat de goudbaar voldoet aan de kwaliteitsaanduiding van 99,99% puur goud.

Authenticiteitsbewijs goudbaren

Helaas komt het voor dat particulieren een goudbaar van 100 gram of gouden munten kopen, die achteraf nep blijken te zijn. Om deze reden raden wij aan om uw goud alleen te kopen bij erkende edelmetaalhandelaren, zoals The Silver Mountain.

Alle goudbaren die wij inkopen van particulieren worden uitgebreid op echtheid gecontroleerd om het gehalte en gewicht puur goud te garanderen. Bij nieuwe goudbaren verkopen wij uitsluitend goudbaren van LBMA-goedgekeurde producenten.

In ons assortiment hebben wij de volgende 100 gram goudbaren van LBMA-geaccrediteerde bedrijven:

  • Umicore 100 gram goudbaar
  • C. Hafner 100 gram goudbaar
  • Goudbaar 100 gram (diverse producenten)

Certificaat van echtheid van 100 gram goudbaar

De nieuw gegoten goudbaren van Umicore en C. Hafner worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking. De baren blijven in goede conditie doordat de goudbaren luchtdicht zijn ingesealed. Daarnaast dient deze verpakking als het certificaat van echtheid. Op het certificaat staat het gewicht en het gehalte weergegeven. Ook wordt het serienummer van de goudbaar op het certificaat vermeld zodat duidelijk is dat het certificaat bij de specifieke goudbaar hoort. Op de 100 gram goudbaar is dit serienummer ook zichtbaar.

Opslag goudbaar 100 gram

The Silver Mountain geeft de mogelijkheid om uw 100 gram goudbaar op te slaan bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Zij zorgen dat uw goud veilig en volledig op uw naam wordt opgeslagen, u heeft hierbij de mogelijkheid om uw goud in Nederland of Zwitserland op te laten slaan. Kies bij het afrekenen van uw bestelling voor opslag, om uw goud direct op te laten slaan.

Verkopen van uw goudbaar 100 gram

Wanneer u goudbaren bij The Silver Mountain koopt, krijgt u een terugkoopgarantie. U kunt dan uw 100 gram goudbaar tegen 98% van de actuele goudprijs aan ons terug verkopen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.