Taal
Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

Umicore goudbaren van 50 gram met certificaat van echtheid. Deze goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd met een certificaat van echtheid. De Umicore 50 gram goudbaar heeft een afmeting van 46 x 26 x 2.3 millimeter.
€ 3.068,00
Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

per stuk
2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 3.068,00
5-9 € 3.064,00
10+ € 3.060,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
Koop de Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

50 gram goudbaar van Umicore

 

Deze goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd met een certificaat van echtheid. De Umicore 50 gram goudbaar heeft een afmeting van 46 x 26 x 2.3 millimeter.

Umicore beschikt over de Good Delivery status van de London Bullion Market Association (LBMA). Deze status zorgt er ook voor dat de goudbaar wereldwijd goed te verhandelen is. Binnen Nederland is Umicore één van de meest gebruikelijke smelterijen en worden vooral de goudbaren van 1 troy ounce, 50 gram en 100 gram veel verkocht. Dit zijn namelijk gangbare coupures die te koop zijn tegen een gunstige prijsstelling ten opzichte van de goudprijs.

Gecertificeerde goudbaar

Bij de verpakking van de goudbaar van 50 gram van Umicore is ook de informatie terug te vinden op het certificaat van echtheid, waarbij het gewicht en gehalte wordt bevestigd. Tevens staat hierbij het unieke baarnummer weergegeven. Elke goudbaar heeft namelijk een eigen baarnummer en dit is ook in de goudbaar zelf geslagen.

Bij de goudbaren geeft The Silver Mountain een terugkoopgarantie af die inhoudt dat u het goud altijd weer eenvoudig kunt terugverkopen tegen een vastgesteld biedpercentage. Bij goudbaren kopen wij het goud in tegen een vaste biedprijs afhankelijk van de dan geldende goudprijs.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 50 gram is een zeer gangbare coupure
  • Lage premie ten opzichte van de goudprijs
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs

Ontwerp Umicore 50 gram goudbaar

Ontwerp Umicore 50 gram goudbaar

Voorzijde

Bij alle nieuwe goudbaren van Umicore staat het gewicht, het gehalte en het logo UMICORE weergegeven met rechtsboven het beeldmerk van Umicore, aan de linkerkant het baarnummer en onderaan zowel het gewicht 50g als de tekst FEINGOLD 999.9.

Ontwerp Umicore 50 gram goudbaar

Verpakking

De verpakking van de Umicore 50 gram goudbaar is wegens het grotere formaat dan de kleinere Umicore baren net even iets anders, in dit geval is de bovenkant van de verpakking het certificaat van echtheid waarop de handtekening van de fabrikant is toegevoegd met het gewicht en gehalte van de Umicore 50 gram goudbaar.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
50 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.