Altijd 100% verzekerd transport

X
Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

Umicore goudbaren van 50 gram met certificaat van echtheid. Deze goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd met een certificaat van echtheid. De Umicore 50 gram goudbaar heeft een afmeting van 46 x 26 x 2.3 millimeter.
€ 3.631,00
Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

Umicore 50 gram goudbaar met certificaat

per stuk
8 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 - 4 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 3.631,00
5-9 € 3.627,00
10+ € 3.623,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Certificaat van echtheid 50 gram Umicore goudbaar

Over de 50 gram Umicore goudbaren

 

Deze goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd met een certificaat van echtheid. De Umicore 50 gram goudbaar heeft een afmeting van 46 x 26 x 2.3 millimeter.

Umicore beschikt over de Good Delivery status van de London Bullion Market Association (LBMA). Deze status zorgt er ook voor dat de goudbaar wereldwijd goed te verhandelen is. Binnen Nederland is Umicore één van de meest gebruikelijke smelterijen en worden vooral de goudbaren van 1 troy ounce, 50 gram en 100 gram veel verkocht. Dit zijn namelijk gangbare coupures die te koop zijn tegen een gunstige prijsstelling ten opzichte van de goudprijs.

Gecertificeerde goudbaar

Bij de verpakking van de goudbaar van 50 gram van Umicore is ook de informatie terug te vinden op het certificaat van echtheid, waarbij het gewicht en gehalte wordt bevestigd. Tevens staat hierbij het unieke baarnummer weergegeven. Elke goudbaar heeft namelijk een eigen baarnummer en dit is ook in de goudbaar zelf geslagen.

Goudbaren met terugkoopgarantie

Bij de goudbaren geeft The Silver Mountain een terugkoopgarantie af die inhoudt dat u het goud altijd weer eenvoudig kunt terugverkopen tegen een vastgesteld biedpercentage. Bij goudbaren kopen wij het goud in tegen een vaste biedprijs afhankelijk van de dan geldende goudprijs.

Umicore goudbaren in overige gewichten

In ons assortiment hebben wij diverse goudbaren van Umicore varieërend van 1 gram tot en met 1 kilogram. Wij leveren nieuwe goudbaren in de oorspronkelijke verpakking. De prijs van deze goudbaar wordt iedere drie minuten aangepast aan de hand van de huidige goudkoers.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 50 gram is een zeer gangbare coupure
  • Lage premie ten opzichte van de goudprijs
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs

Ontwerp Umicore 50 gram goudbaar

Ontwerp Umicore 50 gram goudbaar

Voorzijde

Bij alle nieuwe goudbaren van Umicore staat het gewicht, het gehalte en het logo UMICORE weergegeven met rechtsboven het beeldmerk van Umicore, aan de linkerkant het baarnummer en onderaan zowel het gewicht 50g als de tekst FEINGOLD 999.9.

Ontwerp Umicore 50 gram goudbaar

Verpakking

De verpakking van de Umicore 50 gram goudbaar is wegens het grotere formaat dan de kleinere Umicore baren net even iets anders, in dit geval is de bovenkant van de verpakking het certificaat van echtheid waarop de handtekening van de fabrikant is toegevoegd met het gewicht en gehalte van de Umicore 50 gram goudbaar.

Umicore 50 gram goudbaren veilig opslaan

Wij bieden u de mogelijkheid om uw goudbaren op te laten slaan. Uw goudbaar 50 gram wordt dan opgeslagen bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland (EBN).

Edelmetaal Beheer Nederland beschikt over een AFM-vergunning en zorgt ervoor dat uw goud veilig, zwaarbewaakt en verzekerd wordt opgeslagen. Dit biedt zekerheid voor u. De opslaglocaties bevinden zich in Rotterdam of Zurich. Bij beide locaties gaat het over een volledig gealloceerde opslag. Dit betekent dat uw 50 gram goudbaar wordt opgeslagen onder uw naam en ook uw juridisch eigendom is.

Specificaties van de 50 gram Umicore goudbaar

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
50 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.