Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

5 gram goudbaar te koop bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain koopt u enkel 5 gram goudbaren van erkende producenten, zoals C. Hafner, Umicore en Heraeus. Wij garanderen de echtheid van al het goud dat wij verkopen. Daarnaast hebben wij een terugkoopgarantie op alle goudbaren die u bij ons koopt.

Goudbaar 5 gram

Bij The Silver Mountain koopt u 5 gram goudbaren van diverse producenten. Wij leveren alleen goudbaren van erkende producenten. De meeste goudbaren zijn voorzien van een certificaat van echtheid en een seal. Dit kunt u op de productpagina van de goudbaar terugzien.

Goudbaar 5 gram kopen

De goudbaar 5 gram is geslagen in 99,99% puur goud, bij The Silver Mountain koopt u altijd goudbaren van erkende producenten.

Alle goudbaren die wij inkopen worden zorgvuldig getest op echtheid, met speciale apparatuur. Ook goudbaren zonder certificaat zijn hiermee gegarandeerd van hun authenticiteit, zodat u ook zeker bent dat het gewicht en het gehalte klopt. Op de goudbaren zonder certificaat dient dan ook altijd het gewicht, het gehalte en het gewicht te staan vermeld.

De goudbaar van 5 gram heeft een afmeting van 17,7 x 33,1 x 0,6 millimeter. De afmetingen kunnen per producent een klein beetje afwijken, maar het gewicht van 5 gram puur goud is bij ieder product hetzelfde.

Producenten 5 gram goudbaar

Er zijn diverse erkende producenten over de hele wereld die 5 gram goudbaren maken.

De bekendste producenten zijn:

Bovenstaande producenten zijn allemaal LBMA-geaccrediteerd. Dit betekent dat deze producenten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de London Bullion Market Association.

De echtheid van de goudbaar is daarmee gegarandeerd en dit zorgt ervoor dat u de goudbaar eenvoudig in de toekomst kunt verhandelen zonder verdere analyse.

Goudbaar 5 gram verkopen

Wij geven bij al onze goudbaren van 5 gram een terugkoopgarantie van 98% van de actuele goudprijs. Hiermee kopen wij altijd de goudbaren die u bij ons koopt terug, tegen de op dat moment geldende goudprijs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.