Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Zilverbaren van 100 gram kopen bij The Silver Mountain

De 100 gram zilverbaren zijn de voornamelijk geschikt voor beleggers met een klein budget. Deze zilverbaren van 99,9% puur zilver zijn belast met 21% BTW en daarom vooral interessant voor de zakelijke belegger. De getoonde prijs is inclusief btw.

Toon filters

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

100 gram zilverbaar

Zilverbaren van 100 gram bestaan voor 99,9% uit puur zilver, deze zilverbaren zijn populair bij beleggers met een klein budget. Let wel: alle zilverbaren zijn belast met 21% btw, als u zilver koopt als particulier kunt u beter kiezen voor zilveren munten. De 100 gram zilverbaar is dan ook vooral interessant voor de zakelijke belegger.

Zilverbaar 100 gram kopen

De zilverbaar 100 gram is het meest populaire gewicht na de 1 kilo zilverbaar. De selectie van fabrikanten met en zonder LBMA-certificering is erg groot. Er zijn zowel baren met een mooi design als zilverbaren met een standaard design verkrijgbaar.

Deze zilverbaar is een compacte zilverbaar, waarbij fabrikanten verschillende maten aanhouden. Enkele voorbeelden van maten zijn:

  • Degussa zilverbaren 100 g: 49,7 x 28,5 x 7 mm
  • Agosi Zilverbaar 100 g: 55,2 x 31,2 x 5,8 mm
  • PAMP zilverbaar 100 g: 60 x 35 x 4,53 mm

Zilverbaren 100 gram zijn voornamelijk geschikt als u zakelijk in zilver wilt investeren. Zilver is namelijk een grondstof, daarom zijn de zilverbaren belast met 21% btw.

Particulieren raden wij aan te kiezen voor zilveren munten, als men in fysiek zilver wilt investeren.

Munten worden namelijk verkocht onder de margeregeling. Hierbij wordt de btw berekend over de winstmarge van de edelmetaalhandelaar. Deze manier van btw berekenen is vele malen goedkoper, wat ervoor zorgt dat u meer zilver ontvangt voor hetzelfde aankoopbedrag.

Betrouwbare zilverbaren

U koopt bij The Silver Mountain uitsluitend 100 gram zilverbaren van erkende producenten. Wij controleren alle zilverbaren op echtheid, wanneer wij deze inkopen. Op deze manier bent u altijd gegarandeerd van de echtheid van de zilverbaar.

Alle zilverbaren 100 gram zijn geproduceerd door LBMA-erkende producenten. Het LBMA-keurmerk waarborgt de kwaliteit van het zilver dat u koopt en garandeert dat uw baren geslagen zijn in minimaal 99,9% puur zilver. Dit zorgt ervoor dat u uw zilverbaren gemakkelijk wereldwijd kunt verhandelen, zonder verdere analyse.

Terugkoopgarantie zilverbaar 100 gram

Wij geven bij alle zilverbaren van 100 gram een terugkoopgarantie, waarbij wij uw zilverbaar terugkopen tegen 98% van de actuele zilverprijs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.