Klantenservice

Bestellen bij The Silver Mountain

The Silver Mountain is Nederlands grootste bullion dealer (edelmetaal handelaar). Wij zijn gespecialiseerd in gouden en zilveren baren en munten we leveren voornamelijk aan particuliere klanten die goud en/of zilver aankopen als alternatieve spaarmethode en/of als koopkrachtbescherming. Middels de aanschaf van fysiek edelmetaal heeft u uw vermogen in eigen hand zonder dat u afhankelijk bent van de bank of andere instanties.

Heeft u nog vragen?

Neem telefonisch contact met ons op: 035 20 313 80

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur

De mogelijkheden

Weet u nog niet precies wat u wilt aankopen? Wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn en waar u rekening mee dient te houden. Zo is het belangrijk om te weten dat goud altijd vrijgesteld is van btw aangezien gouden baren en munten worden gezien als beleggingsobject, maar bij zilver is dat niet het geval. Zilverbaren worden gezien als een industrieel grondstof en om die reden met 21% btw belast.
Als particuliere klant is dit niet interessant, aangezien u de btw niet kunt terugvorderen. Zilveren munten zijn een stuk interessanter en worden verhandeld onder de margeregeling, waarbij alleen btw over onze winstmarge is inbegrepen - en niet over de totale waarde.
Lees meer over de diverse mogelijkheden in onze kieswijzer

Trusted Shops trustmark

 • Gecertificeerde Webshop

  Deze webshop voldoet aan de Trusted Shops criteria

 • Geld terug garantie

  Uw aankoopbedrag is verzekerd via Trusted Shops

 • Klantenservice

  Heeft u vragen, neem dan contact op met The Silver Mountain:

Verzekerd door Trusted Shops

 • Aankoopbescherming tot EUR 20.000,-

 • Lage verzekeringspremie

 • Geen enkel risico voor u als klantBestellen

U kunt eenvoudig online bestellen, via onze website. Alle prijzen worden automatisch aangepast aan de hand van de huidige goudprijs en zilverprijs. Wilt u liever telefonisch een bestellingen plaatsen, dan kan dat via het nummer: 035 20 31 380

Meer informatie over bestellen

Betaling

Wij hanteren een betalingstermijn van 2 a 3 werkdagen. Betalingen zijn mogelijk via iDEAL, bankoverschrijving, of bij het afhalen middels contant betaling. Contante betalingen zijn alleen in overleg mogelijk indien u telefonisch bestelt.

Meer informatie over betalingsmogelijkheden

Verzending

Per product is aangegeven of er een eventuele levertijd van toepassing is. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra uw bestelling volledig is verwerkt. Een indicatie van de dag van levering wordt ook weergegeven in deze bevestigingse-mail. Op de dag van levering kunt u zelf contact opnemen met Mikropakket om een tijdsindicatie te verkrijgen.

Meer informatie over verzending

Inkoop

Wij bieden een terugkoopgarantie voor vrijwel alle producten. Zo kopen we goudbaren terug tegen 98% van de huidige goudprijs. Op onze andere website,www.inkoopedelmetaal.nl, kunt u de huidige biedprijzen terugvinden. Momenteel hebben wij een verhoogde biedgarantie voor diverse zilveren munten, tot maar liefst 110% van de huidige zilverwaarde! Kijk voor de actuele prijs op www.inkoopedelmetaal.nl

Meer informatie over inkoop

FAQ

Zijn uw vragen bij de andere onderwerpen niet beantwoord? Kijk dan ook bij de andere veel voorkomende vragen.

Bekijk onze FAQ