Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal

Goudbaar 250 gram

Bij The Silver Mountain koopt u 250 gram goudbaren van erkende producenten. Alle goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd met een certificaat van echtheid.

250 gram goudbaar kopen

De goudbaren van 250 gram zijn populair bij beleggers die voor een groter bedrag in goud willen investeren. Door dit hogere gewicht is de premie tussen de goudprijs en de aanschafwaarde van de goudbaar laag, waardoor u meer goud heeft voor hetzelfde bedrag.

Formaat 250 gram goudbaar

Goud heeft een heel hoog soortelijk gewicht. Zeker objecten geslagen in puur goud zijn daardoor erg compact. Het formaat van een goudbaar van 250 gram is te vergelijken met het formaat van een aansteker. Het is dus een heel klein blokje goud. Door het productieproces zien de goudbaren van 250 gram er anders uit dan de meeste kleinere goudbaren. Kleinere goudbaren worden namelijk in de vorm van plaatjes geslagen terwijl grotere goudbaren worden gegoten op de traditionele wijze.

250 gram goudbaren van LBMA-geaccrediteerde bedrijven

Veel kopers van de 250 gram goudbaar kiezen voor LBMA-goedgekeurde fabrikanten. De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal. Door het LBMA-certificaat zijn goudbaren overal ter wereld, zonder analyse, te verhandelen. U bent ervan verzekerd dat de goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie.

Echtheidsgarantie goudbaren

Alle goudbaren die wij inkopen van particulieren worden uitgebreid op echtheid gecontroleerd, om de echtheid te garanderen. Bij nieuwe goudbaren verkopen wij alleen goudbaren van LBMA-goedgekeurde producenten. Deze baren kunt u herkennen aan het certificaat van echtheid, waarbij op de goudbaar zelf ook altijd het gewicht, het gehalte en de merknaam van de fabrikant moet staan.

Koop 250 gram goudbaren met echtheidscertificaat

De 250 gram goudbaren van The Silver Mountain worden altijd grondig gecontroleerd op echtheid, voordat ze te koop worden aangeboden. De goudbaren worden altijd geleverd met certificaat van echtheid.

Op het certificaat staan ​​belangrijke gegevens over de goudbaar vermeld, bijvoorbeeld het gewicht, de naam van de fabrikant en uniek serienummer.

250 gram goudbaar opslaan

The Silver Mountain geeft de mogelijkheid om uw 250 gram goudbaar op te slaan bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Zij zorgen dat uw goud veilig en volledig op uw naam wordt opgeslagen. U heeft hierbij de mogelijkheid om uw goud in Nederland of Zwitserland op te laten slaan.

Kies bij het afrekenen van uw bestelling voor opslag, om uw goud direct op te laten slaan.

Verkopen van uw 250 gram goudbaar

Wanneer u 250 gram goudbaren bij The Silver Mountain koopt, krijgt u een unieke terugkoopgarantie. Wij kopen uw goudbaar terug tegen 98% van de dan actuele goudkoers.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.