8 gram gouden munten kopen bij The Silver Mountain

Gouden munten van 8 gram koopt u tegen een scherpe prijs bij The Silver Mountain. Deze gouden munten met een afwijkend gewicht zijn voornamelijk populair bij verzamelaars. Een bekende verzamelserie met munten van 8 gram puur goud is de Panda serie uit China.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gouden munten van 8 gram

De meeste 8 gram gouden munten behoren tot de gouden panda serie van het Chinese munthuis China Gold Coin Corporation. 8 gram is niet een standaardgewicht als het gaat om gouden munten, de meeste munten worden uitgegeven in 1 troy ounce of fracties hiervan. Dit is één van de redenen dat de gouden panda munten van 8 gram zo populair zijn bij verzamelaars.

De gouden panda serie was de eerste serie die elk jaar munten uitgaf met een nieuw design. Op elke gouden panda munt staat één of meerdere reuzenpanda’s afgebeeld. Het ontwerp is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en steeds meer gedetailleerd. Bij de nieuwste panda munten is de vacht van de reuzenpanda mooier weergegeven en is het design ook veel scherper dan voorheen.

Net zoals bij alle gouden munten, biedt The Silver Mountain ook bij gouden munten van 8 gram haar unieke terugkoopgarantie. Wij geven een biedgarantie van 100% van de actuele goudprijs voor gouden munten die u bij ons koopt.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.