Gouden munten kopen bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain koopt u eenvoudig en veilig online uw gouden munten. Of u nu verzamelaar bent of gouden munten koopt als belegging. De echtheid van het goud wordt door ons gegarandeerd. Wij geven een terugkoopgarantie voor alle gouden munten die wij verkopen.

90 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden munten kopen

Munten zoals de gouden Maple Leaf of de gouden Kangaroo worden geslagen in puur goud (99,99%). Sommige munten, zoals de gouden Krugerrand of de gouden Eagle zijn geslagen in een lager gehalte, deze munten bevatten koper en/of zilver om de munt minder kwetsbaar te maken. Deze munten zijn echter wel zwaarder en geslagen in 22kt goud. Per saldo bevatten alle munten die we aanbieden 1 troy ounce goud. De Maple Leaf is geslagen in het hoogste gehalte goud (99,99%).

Naast deze bekende beleggingsmunten van 1 troy ounce koopt u bij The Silver Mountain ook fractionele gouden munten van 1/2, 1/4 en 1/10 troy ounce.

Gouden munten kopen als belegging

Wanneer u wilt beleggen in gouden munten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u munten kiest die zo’n laag mogelijke premie hebben. Wanneer u op zoek bent naar gouden beleggingsmunten dan adviseren wij u de gouden Maple Leaf of de gouden Wiener Philharmoniker. Hierbij heeft u de keuze uit munten van het meest recente jaar en munten van vorige jaargangen.

Als u goedkoop gouden munten wilt kopen, kies dan voor de munten van voorgaande jaargangen. Deze kopen wij van particulieren, waardoor wij deze tegen een extra scherpe prijs kunnen aanbieden.

Fractionele gouden munten kopen

Wanneer u een kleiner bedrag wilt beleggen in goud, dan zijn fractionele gouden munten de juiste keuze. Bij deze munten belegt u nog steeds voordelig in goud, maar u kunt met een lager bedrag instappen en met lagere bedragen goud verhandelen. De meeste munten zijn beschikbaar in 1/2 troy ounce, 1/4 troy ounce, 1/10 troy ounce en 1/20 troy ounce.

De gouden Panda munten zijn een van de weinige munten die ook beschikbaar zijn in grammen. Zo zijn deze gouden munten beschikbaar in 1 gram, 3 gram, 8 gram, 15 gram en 30 gram goud.

Gouden munten kopen als verzamelaar

Niet alleen beleggers zijn bij The Silver Mountain aan het goede adres. Ook als u gouden munten wilt verzamelen bieden wij u de scherpste prijs. Wij bieden gouden verzamelmunten van verschillende series aan. Daarnaast komen er met enige regelmaat nieuwe verzamelmunten bij.

De meeste bekende series van verzamelmunten zijn de Lunar, Panda en Kangaroo series.

Goud ophalen, bezorgen of laten opslaan

Als u goud koopt bij The Silver Mountain kunt u ervoor kiezen om uw goud op te halen, te laten versturen of volledig verzekerd op te laten slaan.

  • Op ons kantooradres te Baarn kunt u uw goud ophalen in een discrete en beveiligde omgeving, waar u desgewenst het bedrag bij het afhalen contant of per pin kunt voldoen. Ook kunnen we u hier verder informeren en adviseren.
  • Al onze verzendingen zijn volledig verzekerd en worden uitgevoerd door vertrouwde en gespecialiseerde partners zoals UPS. De pakketten die wij versturen zijn altijd eenvoudig traceerbaar. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode is naast een handtekening voor ontvangst ook een identiteitscontrole vereist om het pakket te kunnen ontvangen.
  • U kunt ook goud kopen en dit laten opslaan bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Er zijn opslaglocaties in Rotterdam en in Zurich beschikbaar. Uw goud ligt dan veilig, verzekerd en zwaarbeveiligd opgeslagen.

Terugkoopgarantie gouden munten

Voor alle gouden munten geven wij een unieke terugkoopgarantie. Zo kopen wij 1 troy ounce munten weer van u in tegen 100% van de dan geldende goudprijs. Voor fractionele gouden munten bieden wij zelfs 101% van de dan geldende goudprijs. Meer weten over goud kopen? Bekijk onze pagina: Goud kopen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.