• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

3 Gram gouden munt Panda 2022

255,00 Per stuk 85,00 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze 3 gram gouden munt is geslagen in puur goud (99,9%) door de People’s Bank of China. Dit is in opdracht van de Chinese ov... Deze 3 gram gouden munt is geslagen in puur goud (99,9%) door de People’s Bank of China. Dit is in opdracht van de Chinese overheid. Deze gouden Panda 2022 serie bestaat uit 1 gram, 3 gram, 8 gram, 15 gram en 30 gram munten.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 255,00
Prijs per gram
€ 85,00
Productsoort
Munt
Nettogewicht
3 gram
Gehalte
99,9%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

Gouden munt Panda 3 gram 2022

Dit jaar is het de 40e verjaardag van de Panda munt. De gouden munten uit deze 2022 serie hebben daarom een uniek panda-design om de verjaardag te vieren. Ook wordt de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking gehouden, het design van de munt viert deze bijzondere gebeurtenis.
 
Deze 3 gram gouden munt is geslagen in puur goud (99,9%) door de People’s Bank of China. Dit is in opdracht van de Chinese overheid. Deze gouden Panda 2022 serie bestaat uit 1 gram, 3 gram, 8 gram, 15 gram en 30 gram munten. De Panda munten zijn enorm populair onder beleggers en verzamelaars.

Ontwerp gouden Panda munt 2022


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt zijn twee spelende panda-welpjes in de sneeuw te zien.


Achterzijde

De achterzijde van de panda munt toont de gebedsruimte Beijing Temple of Heaven in combinatie met de gepubliceerde landnaam en het jaar 2022.

Panda munten

In de oosterse cultuur staat een panda symbool voor vrede en harmonieuze oplossing van conflicten. De panda is de mascotte voor  het Wereld Natuur Fonds, maar wordt ook gebruikt als design op gouden -en zilveren munten.


Uitgelicht

  • 3 gram puur goud (99,9%)
  • Onderdeel van de populaire Panda serie
  • 40ste verjaardag van de Panda munt


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.