Taal

Zilveren munten Germania Mint kopen

De Germania Mint heeft verschillende succesvolle series (verzamel)munten uitgebracht, zoals de populaire Germania bullion munten en de Germania Allegories munten. De zilveren munten van Germania Mint worden geslagen in zowel BU als PROOF-kwaliteit en zijn daarom ook erg populair bij verzamelaars.

Germania Bullion munten

Het ontwerp van de Germania zilveren munten is gebaseerd op de patriottische strijdster ‘Germania’, het vrouwenfiguur waar in de 19de eeuw Duitsland zich mee begon te vereenzelvigen. Sinds 2019 wordt Germania elk jaar in een ander design afgebeeld op de zilveren munten uit deze serie. Op de achterkant van de munt is het ontwerp te vinden van het wapenschild van Germania Mint: een tweekoppige adelaar met bliksemschichten, omringd door olijftaken.

Germania Allegories munten

Een populaire serie uit de collectie van de Germania Mint is de Allegories-serie. Deze serie bevat een beeltenis van de vrouwelijke personificaties van verschillende landen uit Europa tot Zuid- en Noord-Amerika. Elk jaar bevat de serie een beeltenis van Germania met naast haar een personificatie van een ander land. Sinds 2019 zijn diverse ontwerpen gemaakt met onder andere Brittania, Colombia en Polina.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.