• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

Grootste meesterwerken van Rembrandt in zilver

3.096,00 Per stuk 1,03 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Franklin Mint's collectie van de grootste meesterwerken van Rembrandt geslagen in 92,5% zilver. Deze verzameling bevat 50... Franklin Mint's collectie van de grootste meesterwerken van Rembrandt geslagen in 92,5% zilver. Deze verzameling bevat 50 penningen in goede conditie.
Lees meer

Specificaties

Franklin Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 kilo
Nettogewicht
2.775,00 gram
Jaar van uitgave
Divers
Munthuis
Franklin Mint

Informatie

50 zilveren penningen met meesterwerken van Rembrandt

Deze prachtige collectie met 50 zilveren penningen is in goede conditie. De 'Grootste meesterwerken van Rembrandt in zilver' is in 1974 uitgegeven door het Nederlandse munthuis Franklin Mint B.V. Elke zilveren munt is geslagen in het 1ste zilvergehalte, namelijk 92,5% puur zilver. 
 

Per penning een meesterwerk

Op elke penning is een ander meesterwerk te vinden van de wereldberoemde Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn. Op de voorzijde is een afbeelding van het meesterwerk te vinden en op de achterkant de naam van het betreffende kunstwerk. Ondank de relatief kleine afmetingen van de penningen - diameter van 51 mm - zijn er de meesterwerken voor de liefhebber goed te herkennen. 
 

Prachtige verpakking 

Deze collectie van 50 penningen is doorgaans op een bijzondere manier opgeborgen, namelijk in een prachtige mahonie houten kist met vijf schuifladen. In elke la zit een donkere vulling met 10 zilveren munten. De kist heeft een afmeting van H23 x B30 x L45 cm. 
 
Het totaal gewicht van de set is ongeveer 3 kilo .999 zilver. Het totaalgewicht van alle penningen is 3300 gram. 

Franklin Mint

Franklin Mint

.