Altijd 100% verzekerd transport

X

C. Hafner goudbaren kopen bij The Silver Mountain

Wij leveren nieuw geslagen goudbaren van C. Hafner uit Duitsland. Alle goudbaren worden geleverd in de oorspronkelijke blisterverpakking. C. Hafner is een LBMA-geaccrediteerde producent met de Good Delivery Status. De goudbaren worden verkocht met 0% btw als beleggingsgoud. Deze baren zijn leverbaar vanaf 1 gram tot en met 1 kilogram.

Goudbaren van C. Hafner

C. Hafner is een LBMA-geaccrediteerde producent met de Good Delivery Status. Al deze goudbaren zijn wereldwijd, zonder verdere analyse, goed verhandelbaar. De goudbaren worden verkocht met 0% btw als beleggingsgoud. Deze baren zijn leverbaar vanaf 1 gram tot en met 1 kilogram en geslagen in 99,99% puur goud.

Alle goudbaren zijn nieuw geslagen en worden geleverd in de oorspronkelijke gesealde blisterverpakking met certificaat van echtheid. Op dit certificaat zijn onder andere de producent, gewicht en gehalte puur goud benoemd.

The Silver Mountain geeft een terugkoopgarantie voor alle goudbaren die u bij ons koopt, zo ook voor de goudbaren van C. Hafner. Op alle goudbaren die u aan ons terug verkoopt, ontvangt u een biedgarantie van 98% op de actuele goudprijs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.