Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Umicore goudbaren kopen bij The Silver Mountain

Wij leveren nieuw gegoten goudbaren van Umicore. Alle nieuw geslagen goudbaren worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking van Umicore. De nieuw gegoten goudbaren zijn standaard voorzien van een certificaat van echtheid. Umicore is een erkende producent met de Good Delivery Status en al deze goudbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar.

Toon filters

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Umicore goudbaren kopen

Umicore goudbaren koopt u bij The Silver Mountain tegen de beste prijs. De goudbaren variëren van 1 gram tot en met 1 kilo puur goud. Deze goudbaren of goudstaven zijn geslagen in 99,99% puur goud. Dit is het hoogst mogelijke percentage goud bij goudbaren.

Goudbaren met een Good Delivery status
Umicore is één van de bekendste en meest respecteerde producenten van goudbaren in Europa. Alle goudbaren van Umicore hebben een Good Delivery status die door de London Bullion Market Association (LBMA) is toegekend. Hierdoor zijn deze goudbaren wereldwijd verhandelbaar, zonder verdere analyse van de goudbaren.

De Good Delivery status wordt toegekend aan bedrijven waar is aangetoond dat de zuiverheid van het edelmetaal klopt, de product betrouwbaar is en een duurzaam bedrijf is.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.