Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

15 gram gouden munt kopen bij The Silver Mountain

Gouden munten van 15 gram worden niet vaak geslagen, de meeste munthuizen kiezen voor gouden munten van 1/2 troy ounce (15,55 gram goud). De 15 gram gouden munten zijn dan ook voornamelijk populair als onderdeel van de Panda serie van de China Gold Coin Corporation. De Panda serie bestaat uit munten van 99,9% puur goud in diverse afwijkende gewichten.

Toon filters

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gouden munten van 15 gram kopen

Gouden munten van 15 gram hebben een vergelijkbaar gewicht ten opzichte van de 1/2 troy ounce gouden munten. De 1/2 troy ounce munten zijn net iets zwaarder, namelijk 15,55 gram. De meeste gouden munten van 15 gram die worden uitgegeven zijn verzamelmunten van de China Gold Coin Corporation. Dit munthuis geeft haar gouden panda munten uit in vijf afwijkende gewichten.

Gouden panda munten zijn een officiële uitgave van de People’s Republic of China. De munten beschikken dan ook over de status van wettig betaalmiddel in China en de nominale waarde staat op de voorzijde van de munt weergegeven. Tevens staat hier het gewicht en de aanduiding Au .999 waarmee wordt aangegeven dat de gouden panda munt van 15 gram is geslagen in 99,9% puur goud.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.