Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Koop erkende zilverbaren bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain kunt u eenvoudig en veilig online zilverbaren kopen. Onze zilverbaren zijn afkomstig van verschillende erkende producenten en de echtheid wordt door ons gegarandeerd.

Toon filters

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zilverbaren kopen van erkende producenten

U koopt bij The Silver Mountain uitsluitend zilverbaren van erkende producenten. Wij controleren alle zilverbaren op echtheid, wanneer wij deze inkopen.
Op deze manier bent u altijd gegarandeerd van de echtheid van de zilverbaar.

Zilverbaren worden – met uitzondering van muntbaren – belast met 21% btw, aangezien zilverbaren als grondstof worden gezien. Als zakelijk belegger kunt u deze btw doorgaans terugvorderen.

Producenten met LBMA-keurmerk

De zilverbaren die wij verkopen zijn van LBMA-erkende producenten met een zogenoemde “Good Delivery Status”. Het LBMA-keurmerk waarborgt de kwaliteit en garandeert het gehalte puur zilver (99,9%) van deze zilverbaren.

Zilverbaren met een Good Delivery Status zijn gemakkelijk wereldwijd, zonder verdere analyse, te verhandelen. Met onze terugkoopgarantie garanderen wij dat u de zilverbaren die u bij ons koopt tegen een marktconforme prijs weer aan ons terug kan verkopen. Voor uw zilverbaren bieden wij maar liefst 98% van de actuele zilverprijs.

Bekende producenten zijn:

Zilver laten opslaan

Wij begrijpen dat niet iedereen het fijn vindt om zilver in huis op te slaan. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw zilver op te slaan bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Naast de opslaglocatie in Rotterdam, is er ook een zwaarbeveiligde opslaglocatie in Zurich, Zwitserland beschikbaar. Uw zilver ligt veilig, verzekerd en zwaarbeveiligd opgeslagen bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN).

Voor meer informatie over het opslaan van uw zilver(baar), kunt u terecht op de pagina Opslag.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.