• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 1 kilo zilveren muntbaar Stonex voorkant
  • 1 kilo zilveren muntbaar Stonex achterkant

1 kilo zilveren muntbaar Stonex

1.137,00 Per stuk 1,14 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze zilveren muntbaar van de wereldberoemde multinational StoneX is geslagen in 1 kilo puur zilver (99,99%) en wordt gele... Deze zilveren muntbaar van de wereldberoemde multinational StoneX is geslagen in 1 kilo puur zilver (99,99%) en wordt geleverd met certificaat van echtheid. De glanzende afwerking en compacte afmetingen, maken deze muntbaar populair bij (particuliere) beleggers in fysiek zilver. 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.137,00
Prijs per gram
€ 1,14
Gewicht
1 kilo
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw

Informatie

Muntbaar 1 kilo StoneX

Deze bijzondere zilveren muntbaar wordt geproduceerd door de multinational StoneX in samenwerking met Nieuw-Zeeland en het en het Polynesische eiland Niue. Als een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld, heeft StoneX een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van uitstekende producten en diensten aan klanten over de hele wereld.
 
De 1 kilo zilveren muntbaar van StoneX wordt geleverd in het originele zwarte StoneX omhulsel van karton. De muntbaar zelf zit in plastic gesealed voor extra bescherming. Aan de verpakking is ook het certificaat van echtheid toegevoegd. Deze StoneX muntbaar heeft de compacte afmetingen van 125 mm lang,11,5 mm diep en 65 mm breed. 
 

StoneX

StoneX is een wereldberoemde multinational die in de top 200 staat in de Fortune 500-lijst van de grootste Amerikaanse bedrijven op basis van omzet.  StoneX is gespecialiseerd in het verstrekken van een breed scala aan financiële diensten aan zowel particuliere als institutionele klanten over de hele wereld. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van vreemde valuta, betalingsverwerking, en vermogensbeheer. Daarnaast producteert StoneX in samenwerking met Nieuw-Zeeland deze unieke zilverbaar geslagen in het hoogste zilvergehalte van 99,99% puur zilver. 

Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp StoneX zilveren muntbaar van 1 kilo

Op de voorzijde van de 1 kilo zilveren muntbaar zien we de naam van de uitgever STONEX, het zilvergehalte FINE SILVER 999.9 en het gewicht 1000 G. Daarnaast is de zilveren muntbaar ook voorzien van een uniek serienummer. Voor het overige deel is de muntbaar glanzend. 
 
Op de achterzijde van de 1 kilo zilveren muntbaar is een beeltenis van Elizabeth II te zien. Onder de beeltenis zijn de kenmerken van de muntbaar weergegeven zoals de nominale waarde 30 dollar, het eiland verantwoordelijk voor de productie NIUE ISLAND en het jaartal. 
 

Muntbaren en btw

Zilverbaren worden in principe belast met 21% btw. Muntbaren worden echter gezien als munten, omdat op de zilverbaar een afbeelding van een munt staat met een nominale waarde. Over zilveren muntbaren betaalt u daarom geen btw, deze vallen namelijk net als de zilveren munt onder de margeregeling. U betaalt hierdoor alleen btw over de winstmarge van de handelaar, dit zit al in de prijs inbegrepen.
 
Indien u als particulier een zilverbaar wilt kopen, dan zijn zilveren muntbaren een goede optie. Voor zakelijke investeerders zijn standaard zilverbaren ook geschikt aangezien bedrijven meestal de belaste 21% btw kunt terugvorderen.


Uitgelicht

  • 1 kilogram zilveren muntbaar geslagen in 99,99% puur zilver
  • Unieke muntbaar uitgegeven door StoneX
  • Geleverd met certificaat van echtheid


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.