• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Zilverbaar 15 kilo

17.019,00 Per stuk 1,13 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

15 kilo zilverbaar De zilverbaren van 15 kilo zijn een goede keuze voor zakelijke beleggers die op zo... 15 kilo zilverbaar De zilverbaren van 15 kilo zijn een goede keuze voor zakelijke beleggers die op zoek zijn naar een veilige en waardevaste belegging. De baren zijn van hoge kwaliteit en hebben de Good Delivery Status.  De zilverbaren van 15 kilo zijn geslagen in 99,9% puur zilver. Binnen ons assortiment zilverbaren is de 15 kilo zilverbaar de grootste variant en vooral interessant voor de serieuze zakelijke belegger. Zilverbaren worden belast met 21% btw, als gevolg hiervan zijn zilverbaren voor zakelijke investeringen erg interessant. Als particulier bent u juist beter uit met zilveren munten. Ondanks dat de munten kleiner zijn - en de productiekosten dus hoger - is dat toch voordeliger, omdat zilveren munten onder een ander btw-tarief worden verhandeld.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 17.019,00
Prijs per gram
€ 1,13
Productsoort
Baar
Gewicht
15 kilo

Informatie

15 kilo zilverbaar

De zilverbaren van 15 kilo zijn geslagen in 99,9% puur zilver. Binnen ons assortiment is de zilverbaar van 15 kilo de grootste variant en vooral interessant voor een zakelijke belegger.
 
Zilverbaren worden namelijk belast met 21% btw, als gevolg hiervan zijn zilverbaren voor zakelijke investeringen erg interessant. Als particulier bent u juist beter uit met zilveren munten. Ondanks dat de munten kleiner zijn - en de productiekosten dus hoger - is dat toch voordeliger, omdat zilveren munten onder een ander btw-tarief worden verhandeld.
 
De baar heeft een kenmerkende vorm met afgeronde hoeken en een afgeplatte bovenkant. De baar is van hoge kwaliteit en heeft de Good Delivery Status. Dit betekent dat de baar voldoet aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association (LBMA) en daardoor gemakkelijk zijn te verhandelen op de internationale zilvermarkt.
 

Zilverbaren en btw

Als particuliere belegger toch een zilverbaar wilt kopen, dan kun je kiezen voor een muntbaar van zilver. Muntbaren zijn meestal kleiner dan gewone zilverbaren, maar ze zijn wel van dezelfde kwaliteit. Een andere optie is om een zilverbaar te kopen in combinatie met opslag in een douanedepot in Zwitserland. In dat geval betaal je geen btw over het zilver.


Uitgelicht

  • 15 kilo zilver geslagen in 99,9% puur zilver
  • Wereldwijd bekende Umicore
  • Extra interessant als zakelijke investering


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.