• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 1 Kilogram zilverbaar Germania Mint voorkant
  • 1 Kilogram zilverbaar Germania Mint achterkant
  • 1 Kilogram zilverbaar Germania Mint perspectief 1
  • 1 Kilogram zilverbaar Germania Mint perspectief 2
  • 1 Kilogram zilverbaar Germania Mint perspectief 3
  • 1 Kilogram zilverbaar Germania Mint perspectief 4

1 Kilogram zilverbaar Germania Mint

1.239,00 Per stuk 1,24 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
22 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 weken
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf donderdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 22 juli

De 1 kilo zilverbaar van Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver, weegt 1 kilo en is voorzien van een uniek seri... De 1 kilo zilverbaar van Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver, weegt 1 kilo en is voorzien van een uniek serienummer en identificatienummer. De zilverbaar wordt uitgegeven door het bekende Germania Mint. 
Lees meer

Specificaties

Germania Mint
Verkoopprijs
€ 1.239,00
Prijs per gram
€ 1,24
Gewicht
1 kilo
Gehalte
99,99%
Smelterij
Germania Mint

Informatie

Zilverbaar 1 kilo Germania Mint

De 1 kilo zilverbaar van Germania Mint heeft een lengte van 114,3 mm, een breedte van 54 mm en een dikte van 16,7 mm. De zilveren baar weegt 1000 gram en is gegoten in 99,99% puur zilver. Elke baar bevat een uniek baarnummer op de voorzijde en een identificatienummer op de achterzijde. Deze twee nummers maken het mogelijk om de baren te verifiëren bij de Germania Mint en garanderen de echtheid. 
 

Germania Mint

Het munthuis Germania Mint is vrij recent opgericht. In 2018 is de Germania Mint opgericht door de Kurowski Group en de mint is gevestigd in Polen. De geschiedenis van de mint is terug te leiden naar 1986, toen Apolinary Kurowski, de vader van Szymon Kurowsky (eigenaar van de mint) een eigen muntenwinkel opende. Vanaf dit moment is het munthuis van familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 200 werknemers.

Ontwerp Germania zilverbaar van 1 kilo

1 Kilogram zilverbaar Germania Mint voorkant


Voorzijde

Op de voorzijde van de 1 kilo zilverbaar van Germania Mint staat het logo van de mint afgebeeld. In dit logo is een krans en een kroon weergegeven. Deze krans omringd de tweekoppige adelaar in het logo. Onder het logo is de naam van de mint GERMANIA MINT, het zilvergehalte 999.9 FINE SILVER en het gewicht 1000 G te vinden. Helemaal onderaan de baar is het unieke serienummer te vinden.

1 Kilogram zilverbaar Germania Mint achterkant


Achterzijde

Op de achterzijde van de 1 kilo zilverbaar van Germania Mint is een hologram te zien. In dit hologram is het logo van de Germania Mint weergegeven en daarnaast diverse watermerken. Het hologram bevat ook een individueel identificatienummer. Het baarnummer op de voorzijde samen met het identificatienummer kan gebruikt worden om bij de Germania Mint de echtheid te verifiëren en dit geeft dus ook de echtheidsgarantie.

Zilver en 21% BTW

Zilver wordt naast beleggingsmetaal ook als grondstof gezien. Om deze reden worden zilveren baren belast met 21% BTW, waaronder ook deze 1 kilo zilverbaar van de Germania Mint. Dit maakt zakelijke aanschaf van zilverbaren dus interessant. Het zilver wordt onderdeel van uw bedrijfsvermogen en u kunt de 21% BTW terugvorderen bij de belastingdienst.
 
Als particulier bent u voordeliger uit met zilveren munten of zilveren muntbaren. Deze producten worden namelijk niet gezien als grondstof en vallen onder de margeregeling. Dit maakt zilveren muntbaren of zilveren munten dus voordeliger ten opzichte van zilveren baren als particulier. 


Uitgelicht

  • 1 kilo puur zilver (99,99%)
  • Afmetingen van de zilverbaar 114,3 x 54 x 16,7 mm
  • Uitgave door de Germania Mint
  • Inclusief uniek baarnummer en identificatienummer


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Germania Mint

Germania Mint

De Germania Mint is een Duits fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.