• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 5 Kilo zilverbaar Umicore voorkant

5 Kilo zilverbaar Umicore

5.923,00 Per stuk 1,18 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
4 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 - 4 weken
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf donderdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 22 juli

Deze zilverbaar is gegoten in 99,9% puur zilver. De zilverbaar is afkomstig van Umicore en beschikt over de "Good Delivery... Deze zilverbaar is gegoten in 99,9% puur zilver. De zilverbaar is afkomstig van Umicore en beschikt over de "Good Delivery" status. Al deze baren zijn nieuw en in goede conditie. Umicore zilverbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar zonder verdere analyse.
Lees meer

Specificaties

umicore
Verkoopprijs
€ 5.923,00
Prijs per gram
€ 1,18
Gewicht
5 kilo
Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Smelterij
Umicore

Informatie

Umicore 5 kilo zilverbaar

Deze zilverbaar weegt 5 kilo en is gegoten in 99,9% puur zilver. Op deze zilverbaar is het logo van Umicore weergegeven met de tekst Feinsilber 999. Umicore is een LBMA geaccrediteerd bedrijf. De "Good Delivery" status van de LBMA is een kwaliteitsgarantie voor zowel kopers als verkopers, dat betekent dat de baren wereldwijd erkend worden als baren van de hoogste kwaliteit en deze zijn daarom goed verhandelbaar. De 5 kg zilverbaren van Umicore zijn met name interessant voor zakelijke klanten, omdat de btw op de baren teruggevorderd kan worden.
 

Gecertificeerde leverancier Umicore

Umicore is internationale marktleider op het gebied van gouden en zilveren baren. Met industriële installaties op alle continenten en met haar hoofdkantoor in Brussel, is Umicore wereldwijd een toonaangevend materiaaltechnologiebedrijf met een uitgebreide expertise in de velden van materiaalkunde, chemie en metallurgie. Haar activiteiten bestaan onder andere uit het herwinnen van metalen en edelmetalen uit complexe afvalstromen. Umicore is één van ’s werelds grootste edelmetalen recycling faciliteiten.

Zilver en btw

De prijs voor deze zilverbaar is inclusief 21% btw. Wilt u als particulier zilver kopen? Overweeg dan ook de zilveren munten, die zijn goedkoper in de aanschaf en vertegenwoordigen een hogere marktwaarde dan baren. Als u zilver koopt als zakelijke investering, dus namens een bedrijf, dan zijn dit soort baren wel ideaal. Hoe zwaarder de baar hoe lager de opslag ten opzichte van de zilverkoers.
 
Zilverbaren worden gezien als industrieel object. Om die reden worden zilverbaren belast met 21% btw. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw. Indien u bij ons zilver koopt ontvangt u een factuur waarop duidelijk staat vermeld wat de prijs is van uw zilverbaar. Daarbij is dan ook het btw tarief gespecificeerd.


Uitgelicht

  • 5 kilo zilver geslagen in 99,9% puur zilver
  • Umicore is een wereldwijd bekende producent van edelmetalen
  • Extra interessant als zakelijke investering


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

umicore

Umicore

Het Belgische bedrijf Umicore is gespecialiseerd in verschillende (waardevolle) materialen, waaronder goud en platina. Daarnaast is Umicore actief met talloze andere materialen, zoals technische verbindingen van kobalt, en zelfs materialen die gebruikt worden voor het opwekken van zonne-energie. Umicore heeft vestigingen in Nederland (voorheen Schone Edelmetaal), België en Duitsland en is ook buiten Europa actief in de winning, verwerking en het smelten van metalen.