Goudbaar 500 gram kopen bij The Silver Mountain

Wij bieden diverse goudbaren van 500 gram aan van LMBA-goedgekeurde fabrikanten. Deze goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen van productie. Wereldwijde bekende leveranciers zijn Umicore en C. Hafner. Deze goudbaren zijn geschikt als belegging en wereldwijd goed verhandelbaar.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goudbaar 500 gram

De goudbaar 500 gram is geslagen in 99,99% puur goud en deze goudbaren worden geleverd met certificaat van echtheid. Wij leveren nieuw gegoten goudbaren van producenten zoals Umicore en C. Hafner.

Goudbaar 500 gram kopen

De goudbaar 500 gram is een van de grootste goudbaren voor particulieren. De bekendste fabrikanten voor deze goudbaren zijn Umicore en C. Hafner.

De goudbaar heeft een lage premie (verschil tussen aankoopprijs en goudprijs), waardoor veel beleggers voor dit gewicht kiezen.

Goudbaar 500 gram van LBMA-geaccrediteerde bedrijven

Om te garanderen dat uw goudbaar 500 gram authentiek is, verkopen wij uitsluitend goudbaren van LMBA-goedgekeurde fabrikanten.

De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal. Door het LBMA-certificaat zijn goudbaren overal ter wereld, zonder analyse, te verhandelen.

U bent ervan verzekerd dat de goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie.

Opslag 500 gram goudbaar

De meeste klanten die een 500 gram goudbaar kopen, kiezen voor opslag. Hiermee ligt uw goudbaar veilig en verzekerd op uw naam geregistreerd opgeslagen bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. U hebt daarbij de keuze om uw goud in Nederland of Zwitserland op te slaan. Het opslaan van edelmetaal bieden wij aan onder vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Indien u de 500 gram goudbaar wilt aanschaffen in combinatie met opslag, kunt u bij het afrekenen kiezen voor opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland.

Goudbaar 500 gram verkopen

Wanneer u uw goudbaar 500 gram bij The Silver Mountain koopt, krijgt u een unieke terugkoopgarantie. Wij kopen uw goudbaar terug tegen 98% van de dan actuele goudkoers.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.