Britannia goudbaren kopen bij The Silver Mountain

The Royal Mint geeft al jaren de populaire gouden en zilveren Britannia munten uit. Daarnaast introduceert The Royal Mint ook de speciale Britannia goudbaren. Deze goudbaren bevatten op de voorkant een ontwerp van Britannia en zijn gegoten in 99,99% puur goud. Deze goudbaren zijn zowel geschikt voor de verzamelaar als belegger en te koop tegen een scherpe prijs bij The Silver Mountain.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Britannia goudbaren kopen

The Silver Mountain introduceert de Britannia goudbaren van The Royal Mint. Naast gouden en zilveren Britannia munten, geeft The Royal Mint sinds heden ook goudbaren met de beeltenis van Britannia uit. Deze goudbaren zijn geschikt als belegging wegens het hoge goudgehalte van 99,99%, maar ook een verzamelaar heeft niets te klagen door de prachtige beeltenis van Britannia op de voorkant van de goudbaar.

Britannia goudbaren van The Royal Mint

De goudbaren uit de Britannia serie worden uitgeslagen door The Royal Mint. Het officiële munthuis van Groot-Brittannië is een door LBMA erkende producent met een Good Delivery Status. Door het LBMA-certificaat zijn de goudbaren overal ter wereld, zonder verdere analyse, te verhandelen. U bent ervan verzekerd dat de goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie. Zo bent u zeker dat het goud op een eerlijke manier is gewonnen en dat de goudbaar voldoet aan de kwaliteitsaanduiding van 99,99% puur goud.

The Royal Mint biedt de Britannia goudbaren aan in zeven verschillende gewichten. Elk baar heeft hetzelfde gedetailleerde en prachtige ontwerp, het enige verschil is het getoonde gewicht op de baar. De diverse gewichten zijn:

  • 1 gram
  • 5 gram
  • 10 gram
  • 20 gram
  • 1 troy ounce
  • 50 gram
  • 100 gram

In het bovenstaande overzicht kunt u zien welke goudbaren uit de Britannia serie op dit moment te koop zijn bij The Silver Mountain en welke munten momenteel zijn uitverkocht. Bij de uitverkochte baren kunt u ervoor kiezen om een voorraadalert in te stellen. Mochten de baren in de toekomst dan leverbaar zijn dan ontvangt u automatisch en vrijblijvend bericht per e-mail.

Britannia, het zinnebeeld van het Verenigd Koninkrijk

De beeltenis van Britannia staat symbool voor Verenigd Koninkrijk en haar geschiedenis. De gehelmde en gewapende Britannia (vaak afgebeeld met een schild en golven aan haar voeten) staat symbool als een krijgshaftige maagd, het zinnebeeld van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. De drietand in haar hand staat symbool voor het heerschap over de oceanen en het klassieke tunica is een verwijzing naar het Romeinse verleden.

Britannia is nog steeds een symbool van kracht en progressie. Ze heeft een geruststellende bekende aanwezigheid, die ondanks de constante veranderingen altijd de wacht staat aan de kust. Britannia is een nationaal icoon en de munten met haar erop symboliseren het erfgoed van de Britse munthuizen voor investeerders over de hele wereld.

Verkopen van Britannia goudbaren

Wij kopen de goudbaren die u bij ons koopt altijd weer terug tegen 98% van de actuele goudprijs. Wij noemen dit onze terugkoopgarantie. U kunt uw goud op deze manier altijd eenvoudig aan ons terug verkopen, ongeacht de hoogte van de goudprijs en het aantal goudbaren dat u wilt verkopen. Onze biedprijzen worden elke paar minuten aangepast aan de hand van de huidige goudprijs. Kijk voor onze huidige biedprijzen op inkoopedelmetaal.nl

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.