• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

Goudbaar 1 troy ounce Royal Canadian Mint

2.247,00 Per stuk 72,24 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Nooit meer leverbaar Nabestellen niet mogelijk

1 Troy ounce gouden baar, geslagen door de Royal Canadian Mint uit Canada. Deze goudbaren worden geleverd in de originele... 1 Troy ounce gouden baar, geslagen door de Royal Canadian Mint uit Canada. Deze goudbaren worden geleverd in de originele en gesealde verpakking inclusief een certificaat. Het gehalte (99,99%) en het gewicht (1 troy ounce) staan op het certificaat vermeld. 
Lees meer

Vergelijkbare producten

  • Bijna uitverkocht
92,00 Op voorraad

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.247,00
Prijs per gram
€ 72,24
Productsoort
Baar
Gewicht
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Smelterij
Royal Canadian Mint

Informatie

1 Troy ounce goud baar Royal Canadian Mint

Deze goudbaar van de Royal Canadian Mint weegt 1 troy ounce (31,103 gram) en is geslagen in puur goud (99,99%). De baren worden geleverd in de originele en gesealde verpakking. Deze goudbaar bevat ook een certificaat van echtheid. Hier is het gehalte en gewicht aan goud op vermeld. The Royal Canadian Mint is wereldwijd bekend, met name om haar gouden en zilveren munten.

Ontwerp Royal Canadian Mint goudbaar

Deze goudbaar van 1 troy ounce wordt geleverd in een zwarte gesealde verpakking. Op de voorkant van de verpakking is de naam en het logo van Royal Canadian Mint te vinden. Op de baar zelf staat naast het logo ook het gewicht, goudgehalte en het unieke baarnummer. 
 
De achterkant van de verpakking toont verschillende opschriften en geldt als certificaat van echtheid. Alle opschriften zijn zowel in het Engels als in het Frans toegevoegd. Op de baar is meerdere keren de beeltenis uit het logo van Royal Canadian Mint toegevoegd. Opvallend is dat de middelste afbeelding een stuk lichter van kleur is. Dit maakt dat de baar een unieke uitstraling krijgt en goed te herkennen is. 


Uitgelicht

  • 1 troy ounce goudbaar van 99,99% puur goud
  • Afkomstig van het bekende munthuis Royal Canadian Mint
  • Geleverd in gesealde verpakking inclusief certificaat van echtheid


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.