• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 1 troy ounce goudbaar Year of the Dragon 2024 voorkant
  • 1 troy ounce goudbaar Year of the Dragon 2024 achterkant
  • 1 troy ounce goudbaar Year of the Dragon 2024 perspectief 1
  • 1 troy ounce goudbaar Year of the Dragon 2024 perspectief 2

1 troy ounce goudbaar Year of the Dragon 2024

2.313,00 Per stuk 74,37 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 - 4 weken
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 5 augustus

De 1 troy ounce goudbaar Jaar van de Draak 2024 is geslagen door The Perth Mint uit Australië. Dit is de eerste goudb... De 1 troy ounce goudbaar Jaar van de Draak 2024 is geslagen door The Perth Mint uit Australië. Dit is de eerste goudbaar die de Perth Mint uitgeeft op basis van de Lunar jaartelling. Elke goudbaar is voorzien van micro-laser gegraveerde beveiligingskenmerken en een uniek serienummer. De oplage is beperkt tot slechts 30.000 stuks.
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Verkoopprijs
€ 2.313,00
Prijs per gram
€ 74,37
Gewicht
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Smelterij
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce Jaar van de Draak goudbaar 2024

Deze goudbaar bevat 31,103 gram aan 99,99% puur goud. De goudbaar wordt geleverd in een beschermende assay-kaart, wat niet alleen de integriteit van het product waarborgt, maar ook de authenticiteit en kwaliteit benadrukt. Elke goudbaar is voorzien van een uniek serienummer.
 
Met een zuiverheid van 99,99% puur goud is deze goudbaar een symbool van waarde en stabiliteit in een wereld vol economische onzekerheid. Het prachtige ontwerp, met een majestueuze draak die centraal staat, eert de rijke tradities en symboliek van de Chinese cultuur. Het ontwerp is gebaseerd op de Chinese dierenriem zoals die ook bij de Lunar munten centraal staat. Het jaar 2024 is het jaar van de draak. Het Chinese Nieuwjaar zoals dat gevierd werd op 10 februari 2024 is het punt waarop het Jaar van de Draak wordt ingeluid. Opmerkelijk is dat de draak het enige mythische wezen is in de 12-dieren cyclus. De draak wordt geassocieerd met moed, ambitie, intelligentie en geluk. Als zodanig worden er meer baby’s geboren tijdens het Jaar van de Draak dan in enig ander jaar.
 
De 1 troy ounce goudbaar Jaar van de Draak 2024 is beperkt beschikbaar, gezien de gelimiteerde oplage van slechts 30.000 stuks.

Ontwerp van de goudbaar

1 troy ounce goudbaar Year of the Dragon 2024 voorkant


Voorzijde

Op de voorzijde van de 1 troy ounce goudbaar staat een grote draak afgebeeld, op een matte achtergrond. De draak kan ook worden gezien terwijl hij een vurige parel vasthoudt, een symbool van wijsheid. Rechtsonder is het traditionele Chinese karakter voor het woord “draak” afgebeeld.

1 troy ounce goudbaar Year of the Dragon 2024 achterkant


Achterzijde

Op de achterzijde wordt het gehalte, de indicatie PURE GOLD en het gewicht van 1 ounce getoond met daarboven het logo van de Perth Mint, Australia. Er is gebruik gemaakt van een mooi golvend patroon op de achterzijde van de goudbaar.

The Perth Mint

De goudbaar is afkomstig van de Perth Mint uit Australië. De Perth Mint is opgericht in 1899 en staat bekend om zijn onberispelijke vakmanschap. Dit munthuis geeft niet alleen munten uit, zoals de Kookaburra en de Lunar, maar ook goudbaren in diverse gewichtssoorten. De Perth Mint is een LBMA Good Delivery raffinaderij. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste internationale normen voor gewicht, zuiverheid en integriteit, waardoor goudbaren van de Perth Mint wereldwijd worden erkend en verhandeld in de professionele edelmetaalmarkt.
 
De combinatie van de rijke geschiedenis van de Perth Mint, de uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en vakmanschap, en de erkenning van internationale normen maken de goudbaren van de Perth Mint niet alleen een lust voor het oog, maar ook een vertrouwde en waardevolle toevoeging aan elke edelmetaalportefeuille.


Uitgelicht

  • Bevat 1 troy ounce aan 99,99% puur goud
  • Heeft een gelimiteerde oplage van 30.000 stuks
  • Ontwerp van een draak en een unieke verpakking met serienummer


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.