Altijd 100% verzekerd transport

X

1 troy ounce zilveren munten kopen bij The Silver Mountain

Zilveren 1 troy ounce munten koopt u voordelig en veilig online bij The Silver Mountain. Naast de vele zilveren beleggingsmunten van 1 troy ounce, worden er ook verzamelmunten van 31,103 gram geslagen.

Toon filters

169 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zilveren 1 troy ounce munten kopen

De meest gangbare zilveren munten zijn allemaal geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. Deze munten zijn zowel populair onder verzamelaars als beleggers in fysiek zilver. Zo worden er van de zilveren Maple Leaf, de Wiener Philharmoniker en de American Eagle munten tientallen miljoenen exemplaren per jaar verkocht.

Naast de beleggingsmunten worden er door diverse munthuizen ook zilveren verzamelmunten uitgegeven in het gewicht van 1 troy ounce, meestal in een gelimiteerde oplage. Bekende voorbeelden zijn verzamelmunten gebaseerd op de Chinese dierenriem: de zilveren Lunar munten, maar ook de zilveren Koala en Kookaburra munten van The Perth Mint worden geslagen in 1 troy ounce zilveren munten.

Alle zilveren troy ounce munten worden verhandeld onder de margeregeling, waardoor deze munten aanzienlijk goedkoper zijn dan zilverbaren. De zilveren munten zijn dan ook de beste keus voor particulieren die in fysiek zilver willen beleggen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.