• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

1 troy ounce zilveren Noah's Ark munt diverse jaargangen

32,00 Per stuk 1,03 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De 1 troy ounce zilveren Noah's Ark zilveren munten diverse jaargangen worden geslagen in 31,103 gram puur (99,9%) zilver.

Specificaties

Verkoopprijs
€ 32,00
Prijs per gram
€ 1,03
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
Divers

Informatie

Zilveren 1 troy ounce munt Noah's Ark - Armenië

De 1 troy ounce zilveren Noah's Ark munt wordt uitgegeven door de Leipzig Precious Metals Factory. Deze zilveren munt is geslagen ter ere van één van de bekendste verhalen van de Bijbel: de Ark van Noach. 
 
De zilveren Noah's Ark munten worden los verpakt in een muntcapsule. Per 20 stuks worden de munten verpakt in een tube. De voorzijde van de munt toont een afbeelding van een duif die met een olijventak de Ark van Noach op vliegt. Op de achtergrond is Mr. Ararat met een opkomende zon afgebeeld. Op de achterzijde van de munt is het nationale wapenembleem van Armenië afgebeeld. De face value van 500 Dram en het jaartal staat ook op deze zijde weergegeven.

De voorzijde van de munt toont een afbeelding van een duif die met een olijventak de Ark van Noach op vliegt. Op de achtergrond is Mr. Ararat met een opkomende zon afgebeeld. 

Op de achterzijde van de munt is het nationale wapenembleem van Armenië afgebeeld. De face value van 500 Dram en het jaartal staat ook op deze zijde weergegeven.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.