Zilverbaren van Umicore kopen bij The Silver Mountain

Nieuw gegoten zilverbaren van Umicore. Beschikbaar in formaten van 100 gram tot en met 10 kilogram. Al deze baren zijn geslagen in 99,9% puur zilver en in nieuwstaat. Zilverbaren worden in beginsel gezien als industrieel goed en worden om die reden met 21% btw belast. De getoonde prijzen zijn inclusief btw.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zilverbaren Umicore

Umicore is in Nederland één van de meest gebruikelijke producenten van zilverbaren. De baren van Umicore zijn leverbaar in diverse formaten van 100 gram oplopend tot 15 kilogram. Alle zilverbaren worden belast met 21% btw en wij raden daarom de aankoop van zilverbaren alleen aan als u de btw kunt terugvorderen, dus als u namens een bedrijf het zilver koopt. Wilt u het zilver kopen als particulier of privépersoon, kies dan voor zilveren munten.

De nieuw gegoten zilverbaren van Umicore worden geleverd in een beschermende verpakking– de baartjes zijn gesealed en per product kunt u op de productpagina zien hoe deze zilverbaren precies zijn verpakt. De meeste zilverbaren zijn voorzien van het serienummer en op iedere zilverbaar staat altijd het gewicht en het gehalte puur zilver aangegeven.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.