Taal

Zilver kopen bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain bent u aan het juiste adres om zilver te kopen. Wij zijn de eerste handelaar in Nederland die zilveren beleggingsmunten aanbiedt. Daarmee bieden we een alternatief voor zilverbaren die met 21% btw worden belast in Nederland en daarom niet interessant zijn voor particuliere beleggers. Het grote voordeel van deze munten is dat de munten worden verhandeld onder de margeregeling en daardoor veel goedkoper zijn.

320 producten

Van hoog naar laag sorteren

Populaire filters

< € 500 2022 Beleggers Verzamelaars
per pagina

Zilver kopen

Bij The Silver Mountain bent u aan het juiste adres om zilver te kopen. Wij zijn de eerste handelaar in Nederland die zilveren beleggingsmunten aanbiedt. Daarmee bieden we een alternatief voor zilverbaren die met 21% btw worden belast in Nederland en daarom niet interessant zijn voor particuliere beleggers. Het grote voordeel van deze munten is dat de munten worden verhandeld onder de margeregeling en daardoor veel goedkoper zijn. Bovendien zijn deze munten wereldwijd goed bekend, geslagen in puur zilver en daardoor eenvoudig verhandelbaar.

Zilver kopen

Zilver kopen als particuliere belegger

The Silver Mountain is gericht op particuliere beleggers en spaarders om fysiek zilver op een zo voordelig mogelijke manier aan te bieden en het kopen van zilver op een veilige en eenvoudige manier toegankelijk te maken voor ieder budget.

Zilver kopen als belegging

Zilver kopen wordt tegenwoordig steeds populairder. Zilver wordt veel in de industrie gebruikt en ongeveer de helft van de jaarlijkse mijnproductie verdwijnt dan ook in allerlei industriële toepassingen. Door de groeiende productie van bijvoorbeeld smartphones, computers en zonnepanelen is de vraag naar zilver flink aan het stijgen, terwijl de zilvermijnen niet in staat zijn om snel de mijncapaciteit op te voeren. Bovendien wordt zilver vaak in heel kleine hoeveelheden per product gebruikt waardoor het economisch of technologisch niet mogelijk is om dit zilver terug te winnen. Men verwacht daarom een tekort aan zilver, wat zilver kopen interessant maakt voor particuliere beleggers.

Daarnaast wordt zilver wereldwijd steeds meer gekocht als ‘veilige haven’ om in te investeren, als goedkoop alternatief voor goud. Zilver heeft namelijk, net als goud, een rijke historie als betaalmiddel en heeft in het verleden ook altijd een bepaalde waarde vertegenwoordigd. Zilver is nog nooit ‘niets waard’ geworden, in tegenstelling tot papieren geld.

Met de huidige lage spaarrentes en oplopende onzekerheden op de financiële markten zijn steeds meer particulieren op zoek naar manieren om hun koopkracht te beschermen. Goud en zilver zijn daarvoor uitermate geschikt.

Zilver kopen met contant geld

Kiest u ervoor om uw zilver op te halen bij ons kantoor te Baarn dan kunt u het bedrag bij het afhalen voldoen (per PIN of contant) en dan heeft u zodoende direct boter bij de vis.

Zilveren munten

Zilveren munten

Ons aanbod zilver bestaat onder andere uit zilveren munten. Van deze beleggingsmunten is de zilveren Maple Leaf de meest gangbare munt. Dit is meestal de goedkoopste variant en deze munt is wereldwijd ook goed verhandelbaar. Andere munten, zoals de Philharmoniker en de Kangaroo, zijn vaak een prima alternatief, maar wel net wat duurder in de aanschaf terwijl het gewicht en gehalte van deze munten allemaal identiek is.

Zilverbaren

Zilverbaren kopen

Wij bieden ook zilverbaren aan. Voor grotere beleggers die hun zilver niet thuis willen opslaan is het ook mogelijk om te investeren in btw-vrij zilver. U kunt bij ons zilverbaren aankopen van 100 troy ounce en 1.000 troy ounce (ruim 31 kilogram) die worden opgeslagen in een speciaal douane-entrepot in Zurich, Zwitserland. De baren worden dus nooit in Nederland geïmporteerd waardoor u geen btw hoeft af te dragen. Dit is de goedkoopste manier om in fysiek zilver te investeren en om uw zilver direct veilig en verzekerd op te laten slaan. Voor het aanbieden van btw-vrij zilver beschikt The Silver Mountain over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Btw van zilverbaren terugvorderen

Koopt u zakelijk zilver, dus namens een bedrijf, dan kunt u de btw die wordt geheven bij de aankoop van zilverbaren doorgaans terugvorderen. Voor deze klanten leveren we een breed scala zilveren baren van diverse gewichten. Wij zijn leverancier van LBMA erkende producenten zoals Umicore. De meest gangbare zilverbaren van 1 kilogram en 5 kilogram kunt u bij The Silver Mountain bestellen tegen een lage premie ten opzichte van de actuele zilverprijs.

Terugkoopgarantie zilver

Terugkoopgarantie bij zilver

Voor alle zilveren munten en baren die The Silver Mountain aanbiedt is een terugkoopgarantie van toepassing. Deze garantie houdt in dat u uw zilver altijd weer kunt terugverkopen aan The Silver Mountain tegen een marktconforme prijs. Wij hanteren de hoogste biedprijs van Nederland voor zilveren beleggingsmunten en betalen ruim boven de zilverwaarde uit, omdat dit voor ons zeer gangbare en goed verhandelbare munten zijn.

aankoopadvies zilver kopen

Aankoopadvies bij zilver kopen

Bent u niet bekend met het kopen van zilver? Dan adviseren we om onze kieswijzer te bekijken. Op deze pagina kunt u zien wat de verschillende opties zijn tussen zilveren munten en zilverbaren, wat het verschil is tussen de aankoop- en verkoopprijs en welke munten en baren goed verhandelbaar zijn. Voor persoonlijk advies over het kopen van zilver kunt u ook altijd contact met ons opnemen of een offerte op maat aanvragen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.