• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

2 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

2.040,00 Per stuk 1,02 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
71 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze zak bevat een mix van zilveren guldens, rijksdaalders en/of tientjes. Alle munten zijn geslagen in 72% zilver en elke... Deze zak bevat een mix van zilveren guldens, rijksdaalders en/of tientjes. Alle munten zijn geslagen in 72% zilver en elke zak bevat 2 kilogram aan puur zilver. Het brutogewicht is daardoor tenminste 2,78 kilogram per zak.
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
5
2.035,00
10
2.030,00
25
2.025,00
50
2.020,00

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.040,00
Prijs per gram
€ 1,02
Productsoort
Munt
Munt
2 kilo
Gehalte
72%
Nettogewicht
1.440,00 gram
Jaar van uitgave
Divers
Munthuis
Koninklijke Ned. Munt

Informatie

Zilver Nederlands muntgeld

Deze zak Nederlands muntgeld bevat 2 kilogram puur zilver in de vorm van zilveren Guldens, Rijksdaalders en Tientjes. Iedere zak weegt tenminste 2,78 kilo, wat overeenkomt met 2 kilo puur zilver. De munten zijn namelijk geslagen in 72% zilver. Het kopen van Nederlands muntgeld is een voordelige manier om in fysiek zilver te investeren.
 
Deze Nederlandse munten worden tegenwoordig verhandeld voor de zilverwaarde. De zilverwaarde ligt namelijk een stuk hoger dan de nominale waarde van de guldens, rijksdaalders en tientjes. Daarnaast worden deze zilveren munten ook sinds de invoering van de euro niet meer gezien als wettelijk betaalmiddel in Nederland. 
 

Beleggen in zilver

Beleggen in fysiek zilver door het kopen van Nederlands muntgeld is voordelig en biedt de mogelijkheid om te handelen in kleinere coupures. Wij verhandelen deze zilveren munten in zakken van 2 kilo fijn zilver. Het gaat hierbij om zowel voor- als naoorlogse zilveren munten. 

Verkrijgbaarheid muntgeld

Het kopen van Nederlands muntgeld is een goedkope manier om fysiek zilver te kopen. Ons aanbod is echter beperkt tot hetgeen we van particulieren inkopen.
 
Nederlands muntgeld is doorgaans alleen verkrijgbaar indien wij voldoende zilveren munten kunnen inkopen van particulieren. Deze munten worden vandaag de dag uiteraard niet meer geslagen en we zijn volledig afhankelijk van de marktomstandigheden. Op onze website is aangegeven wanneer het Nederlands muntgeld verkrijgbaar is.


Uitgelicht

  • Voor- en naoorlogse zilveren guldens, rijksdaalders en tientjes
  • Geslagen in 72% zilver
  • Geschikt voor beleggers in fysiek zilver


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.