Gouden munten kopen uit een specifieke serie

Bij The Silver Mountain kunt u eenvoudig en veilig online gouden munten kopen in een specifieke serie. Ons goud is afkomstig van erkende producenten en de echtheid van het goud wordt door ons gegarandeerd.

Toon filters

136 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden munten kopen

Wij hebben een breed assortiment aan gouden munten, zoals de Maple Leaf, Krugerrand en Wiener Philharmoniker. Deze munten zijn wereldwijd goed bekend en gemakkelijk verhandelbaar voor iedereen die wil beleggen in goud.

Wij leveren nieuwe munten van de huidige jaargang in de oorspronkelijke verpakking van het munthuis of munten van voorgaande jaargangen ingekocht bij particulieren. Alle munten die wij verkopen worden gecontroleerd op echtheid. Voor deze gouden munten geven wij daarnaast een terugkoopgarantie: wij kopen gouden munten terug tegen de beste prijs van Nederland.

Leveranciers worden gecontroleerd door de LMBA

The Silver Mountain verkoopt gouden munten van erkende producenten met een Good Delivery Status. Deze status wordt bepaald door de LMBA (London Bullion Market Association). De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal.

Door het LBMA-certificaat zijn gouden munten overal ter wereld, zonder analyse, te verhandelen. U bent ervan verzekerd dat de gouden munten voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie. Zo bent u zeker dat het goud op een eerlijke manier is gewonnen en dat de gouden munten voldoen aan de kwaliteitsaanduiding van 99,99% puur goud.

Gouden munten verzamelen

Zowel beleggers als verzamelaars zijn bij The Silver Mountain aan het goede adres. Naast de bekende beleggingsmunten bieden we ook diverse gouden verzamelmunten aan voor de scherpste prijs. Wij bieden verzamelmunten van verschillende series aan. Daarnaast komen er met regelmaat ook nieuwe verzamelmunten bij.

Bekende verzamelmunten zijn de Lunar, de Panda en de Kangaroo series. Elke van deze serie bestaat uit gouden verzamelmunten in diverse formaten.

Goud kopen bij een betrouwbaar adres

Bij goud kopen is het van belang dat u zaken doet met een betrouwbare partij. The Silver Mountain is gespecialiseerd in de handel in fysiek edelmetaal en een bekend en vertrouwd adres binnen Nederland en België. Sinds 2008 zijn wij actief als aanbieder van goud en zilver en uitgegroeid tot een van de grootste handelaren in de Benelux met een breed assortiment fysiek edelmetaal. Veel gouden munten en goudbaren zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Onze betrouwbaarheid blijkt uit de AFM-vergunning die we hebben voor het aanbieden van goud (en zilver) als beleggingsobject. Daarnaast beschikken we over een certificaat van Trusted Shops waardoor we een 100% kopersbescherming kunnen bieden. Zo kunt u bij ons ervoor kiezen om uw aankoop tot EUR 20.000 te verzekeren bij TrustedShops. In het geval dat wij niet uitleveren is uw aankoopbedrag volledig gedekt.

Goud ophalen, bezorgen of laten opslaan

Als u goud koopt bij The Silver Mountain kunt u ervoor kiezen om uw goud op te halen, te laten versturen of volledig verzekerd op te laten slaan.

  • Op ons kantooradres te Baarn kunt u uw goud ophalen in een discrete en beveiligde omgeving, waar u desgewenst het bedrag bij het afhalen contant of per pin kunt voldoen. Ook kunnen we u hier verder informeren en adviseren.
  • Al onze verzendingen zijn volledig verzekerd en worden uitgevoerd door vertrouwde en gespecialiseerde partners zoals UPS. De pakketten die wij versturen zijn altijd eenvoudig traceerbaar. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode is naast een handtekening voor ontvangst ook een identiteitscontrole vereist om het pakket te kunnen ontvangen.
  • U kunt ook goud kopen en dit laten opslaan bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Er zijn opslaglocaties in Rotterdam en in Zurich beschikbaar. Uw goud ligt dan veilig, verzekerd en zwaarbeveiligd opgeslagen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.