Altijd 100% verzekerd transport

X
Umicore 10 gram goudbaar met certificaat

Umicore 10 gram goudbaar met certificaat

Nieuwe Umicore goudbaren van 10 gram, met certificaat van echtheid. Deze goudbaar weegt 10 gram en is geslagen in 99.99% puur goud. Umicore is een erkende producent van goudbaren van het hoogste gehalte.

€ 753,00
Umicore 10 gram goudbaar met certificaat

Umicore 10 gram goudbaar met certificaat

per stuk
59 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 753,00
5-9 € 751,00
10+ € 749,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Over de 10 gram Umicore goudbaren

 

De goudbaar van 10 gram (99,99%) van Umicore is een gangbare keuze voor particuliere spaarders en beleggers die een deel van hun vermogen willen omzetten in fysiek goud. Met een goudbaar van 10 gram koopt u een stukje goud van een relatief lage waarde, wat ervoor zorgt dat het ook courant is en weer te gebruiken als ruilmiddel of om in kleinere bedragen in goud te handelen.

Umicore is een bekende producent en levert veel goudbaren binnen Europa in de gewichten van 1 gram tot en met 1 kilogram. Normaliter zijn de goudbaren van 1 troy ounce, 50 gram en 100 gram de meest gangbare goudbaren, een 10 gram goudbaar is vooral interessant bij kleinere aankoopbedragen en vaak ligt de prijs per gram goud lager dan bij vergelijkbare gouden munten.

LBMA Good Delivery Status

Umicore beschikt verder over de Good Delivery Status van de London Bullion Market Association. Dit betekent dat goudbaren van 10 gram Umicore eenvoudig en zonder analyse wereldwijd te verhandelen zijn.

Wij leveren nieuwe goudbaren in de oorspronkelijke verpakking. De prijs van deze goudbaar wordt iedere drie minuten aangepast aan de hand van de huidige goudkoers.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 10 gram puur goud (99,99%)
  • Umicore is wereldwijd bekend
  • Inclusief certificaat van echtheid

Ontwerp van de 10 gram Umicore goudbaar

Ontwerp van de 10 gram Umicore goudbaar

Goudbaar

Op de goudbaar zelf is het baarnummer terug te vinden. Dit unieke nummer staat linksboven bij de goudbaar weergegeven en elke 10 gram goudbaar beschikt over een uniek nummer. Daaronder staat UMICORE met het logo weergegeven, het gewicht 10g gevolgd door de tekst FEINGOLD 999.9.

Ontwerp van de 10 gram Umicore goudbaar

Verpakking Umicore

De verpakking die Umicore gebruikt doet dienst als het certificaat van echtheid. Wij adviseren dan ook de goudbaar in de verpakking te laten. Hier staat onder de tekst Fine Gold het gehalte (Fineness), het gewicht (Weight) en het serienummer (Bar number) weergegeven.

10 gram goudbaren veilig opslaan

U kunt uw goudbaren veilig en gemakkelijk opslaan via onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Uw edelmetaal ligt hier optimaal verzekerd conform alle wettelijke regels, eisen en zorgplicht. 

Wij rekenen jaarlijks opslagkosten. Dit zijn de enige kosten die wij rekenen. De volgende diensten zijn gratis: Inslag-, uitslag-, transactie- en uitleverkosten. Ook kunt u gemakkelijk en snel uw edelmetaal weer verkopen uit de opslag.

Specificaties van de Umicore 10 gram goudbaar met certificaat

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
10 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.