Ons minimumorderbedrag is per 16 januari verlaagd naar EUR 500. Wegens positieve drukte is kantoorbezoek alleen mogelijk bij bestellingen vanaf EUR 2.500.
Taal
Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

20 Gram Umicore goudbaren met certificaat van echtheid. Deze goudbaren beschikken over de Good Delivery Status en zijn wereldwijd verhandelbaar.
€ 1.215,52
Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

94 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 4 - 6 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 1.215,52
5-9 € 1.214,00
10+ € 1.212,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

20 gram goudbaar kopen

20 Gram goudbaar met certificaat, geproduceerd door Umicore. Umicore is een LBMA-geaccrediteerde smelterij. Alle goudbaren van Umicore zijn daarom wereldwijd goed verhandelbaar. Deze 20 gram goudbaar wordt geleverd met certificaat van echtheid. Daarnaast worden deze Umicore goudbaren in de originele blisterverpakking geleverd. De goudbaren zijn voorzien van een uniek serienummer, wat tevens op de blisterverpakking en op de goudbaar staat genoteerd.

De 20 gram goudbaar wordt gezien als beleggingsgoud, omdat deze goudbaar is geslagen in 99.99%. Alle goudbaren van een dusdanig hoog gehalte puur goud zijn als beleggingsgoud btw-vrij verhandelbaar.

 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 20 gram puur goud (99,99%)
  • Umicore is wereldwijd bekend
  • Inclusief certificaat van echtheid

Umicore goudbaren

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die een geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

De 20 gram goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

De goudbaar 20 gram wordt altijd geleverd met het originele plastic seal. De goudbaren van Umicore zijn altijd aan ons terug te verkopen. Wij bieden u dan 98% van de actuele goudprijs.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
20 gram
Jaar van uitgifte
2017
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.