Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

20 Gram Umicore goudbaar met certificaat van echtheid. Deze goudbaar is afkomstig van een Good Delivery smelterij, wereldwijd eenvoudig verhandelbaar en geslagen in 99.99% puur goud.

€ 1.508,00
Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

Umicore 20 gram goudbaar met certificaat

per stuk
3 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 1.508,00
5-9 € 1.506,00
10+ € 1.504,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

20 gram goudbaar kopen

 

20 Gram goudbaar met certificaat, geproduceerd door Umicore. Umicore is een LBMA-geaccrediteerde smelterij. Dit zorgt ervoor dat goudbaren van deze smelterij goed te verhandelen zijn en wereldwijd worden erkend als puur goud (99,99%). Elke goudbaar van 20 gram goud is geleverd inclusief het certificaat van echtheid en in de originele verpakking. De 20 gram goudbaar draagt een uniek baarnummer of serienummer, wat op de baar zelf is afgebeeld en ook in de verpakking wordt vermeld bij het certificaat van echtheid.

Het kopen van goud in de vorm van goudbaren is interessant omdat daarbij de productiekosten doorgaans lager liggen dan bij gouden munten van een vergelijkbaar gewicht. De coupure van 20 gram is daarbij een relatief kleine en toegankelijke coupure.

Goudbaren worden verkocht als beleggingsgoud en dat heeft als gevolg dat het mogelijk is om goud te kopen zonder btw te betalen. Beleggingsgoud is namelijk vrijgesteld van belasting en dit maakt het een goedkope keus bij het kopen van goud.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 20 gram puur goud (99,99%)
  • Umicore is wereldwijd bekend
  • Inclusief certificaat van echtheid

Ontwerp goudbaar 20 gram Umicore

Ontwerp goudbaar 20 gram Umicore

Goudbaar

Op de goudbaar zelf zijn dezelfde gegevens terug te vinden die op het certificaat zijn bevestigd. Centraal op de goudbaar is de merknaam UMICORE afgebeeld met de tekst FINE GOLD eronder en geflankeerd door het gewicht 20g en aan de andere kant het gehalte 999.9.

Ontwerp goudbaar 20 gram Umicore

Verpakking

Bij de verpakking van de goudbaar is rechtsboven het logo UMICORE afgebeeld, met daaronder een geelgekleurde tekst Certificate. De tekst daaronder is een opsomming van de beschrijving van de goudbaar, inclusief gewicht en gehalte en baarnummer.

Umicore goudbaren

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die een geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

De 20 gram goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

De goudbaar 20 gram wordt altijd geleverd met het originele plastic seal. De goudbaren van Umicore zijn altijd aan ons terug te verkopen. Wij bieden u dan 98% van de actuele goudprijs.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
20 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.