Umicore 100 gram goudbaar met certificaat

Umicore 100 gram goudbaar met certificaat

100 gram goudbaar Umicore met certificaat van echtheid. Deze 100 gram goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking, die tevens dient als het certificaat van echtheid. Dit is één van de meest gebruikelijke goudbaren die The Silver Mountain levert.

€ 6.193,00
Umicore 100 gram goudbaar met certificaat

Umicore 100 gram goudbaar met certificaat

per stuk
4 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 6.193,00
5-9 € 6.189,00
10+ € 6.185,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie
Voorzijde Umicore goudbaar 100 gram

Over de 100 gram Umicore goudbaren

 

De 100 gram Umicore goudbaar bestaat uit 100 gram puur goud (99,99%). De Umicore goudbaar is van hoge kwaliteit en beschikt over een London Bullion Market Association (LBMA) Good Delivery status. Deze status bevestigt de hoge kwaliteit en maakt het erg makkelijk om de goudbaar wereldwijd, zonder analyse, te verhandelen. 

Umicore is een bedrijf uit België dat goudbaren uitgeeft en ook zilverbaren produceert. Het goud is veelal afkomstig van gerecyclede sieraden en andere objecten. Umicore beschikt over diverse ISO certificeringen en levert uitsluitend goud afkomstig uit duurzame bronnen.

Gecertificeerd goud

Elke goudbaar van Umicore is nieuw geslagen en beschikt over een echtheidscertificaat. Bij dit certificaat is ook het serienummer (baarnummer) van de goudbaar vermeld. Op de goudbaar zelf komt dit nummer terug, tevens is daar het logo van Umicore op weergegeven en staat het gewicht en gehalte vermeld.

Een 100 gram goudbaar van Umicore is een gangbaar formaat en heeft een afmeting van 55 x 31 x 3,2 mm. Inclusief verpakking is dit vergelijkbaar aan het formaat van een pinpas en dat maakt dit een courante goudbaar die eenvoudig is om waarde te verplaatsen en om in te zetten als ruilmiddel.

Goudbaren in overige coupures

Wij hebben diverse Umicore goudbaren in ons assortiment, varierend van 1 gram tot en met 1 kilogram. Naast goudbaren hebben wij ook verschillende CombiBars in ons assortiment, dit is een goudbaar die af te breken valt in kleinere coupures en biedt u hiermee meer flexibiliteit.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 100 gram puur goud is een gangbaar formaat en zeer handzaam
  • Umicore is een erkende producent en binnen Nederland het meest gebruikelijk
  • De goudbaar is nieuw geslagen en wordt geleverd inclusief certificaat
  • Middels onze terugkoopgarantie kunt u altijd uw goud eenvoudig terugverkopen

Ontwerp Umicore 100 gram goudbaar

Ontwerp Umicore 100 gram goudbaar

Voorzijde

De goudbaren van 100 gram van Umicore zijn te herkennen aan het logo UMICORE dat centraal is weergegeven met daaronder de aanduiding van het gewicht 100g en het gehalte goud FEINGOLD 999.9. Bovenaan de goudbaar staat het serienummer vermeld.

Ontwerp Umicore 100 gram goudbaar

Verpakking

Bij alle nieuwe Umicore 100 gram goudbaren is de verpakking gelijk ook het certificaat van echtheid, waarop u de aanduidingen van het gewicht en het gehalte kunt teruglezen. De verpakking zorgt ervoor dat het goud in goede conditie blijft, aangezien de goudbaar zo is gesealed. Het certificaat bevestigt dat het gaat om Fine Gold met een gehalte van 999.9 en een gewicht van 100 gram.

Goudbaar terug verkopen

Goudbaar terug verkopen

Goudbaren van een dergelijk gehalte worden verhandeld als beleggingsgoud, dat betekent dat u geen btw hoeft te betalen bij het kopen van deze goudbaar. Het verschil tussen de prijs van de goudbaar en de waarde van het goud, de goudprijs, is beperkt. Bovendien geven wij een terugkoopgarantie zodat u altijd weer eenvoudig het goud kunt terugverkopen. Wij bieden in dat geval een vaste prijs gebaseerd op de dan geldende goudprijs en we kunnen altijd tegen deze condities inkopen, ongeacht het volume en ongeacht de hoogte van de goudprijs.

Specificaties van de Umicore 100 gram goudbaar met certificaat

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
100 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.