De Queens Beasts serie te koop bij The Silver Mountain

De populaire Queens Beasts serie van The Royal Mint bestaat uit 10 verschillende ontwerpen van de standbeelden bij Westminster Abbey geplaatst ter gelegenheid van de kroning van Koningin Elizabeth II. Alle munten zijn geslagen in 99,99% puur zilver.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

De Queens Beasts serie

De Queens Beasts serie is een uitgave van de Royal Mint uit het Verenigd Koninkrijk. Deze populaire serie bevat zilveren, gouden én platina munten met wisselende designs uit de heroïsche standbeelden van de Queens Beasts. In de Queens Beasts Collection zijn er tien fantasie en mythische beesten vertegenwoordigd in opvallende muntontwerpen van Jody Clark.

Geschiedenis van the Queen Beasts

De standbeelden met daarop de afbeeldingen van heldhaftige dieren met een wapenschild zijn in 1953 geplaatst ter ere van de kroning van Koningin Elizabeth II in de Westminster Abbey. Ieder standbeeld stond symbool voor een gedeelte van het voorgeslacht van Koningin Elizabeth II en één van families.

De Queens Beasts zijn nog steeds op verassende alledaagse plaatsen te zien, zoals op Britse paspoorten, pondmunten en verschijnen regelmatig in de Britse kunst.

Zilveren Queen Beasts munten kopen

Onder beleggers en verzamelaars zijn de Queens Beasts munten erg geliefd. Doordat de munten zo populair zijn, is er na de introductie vaak maar een korte periode waarin de munten leverbaar zijn.

In het bovenstaande overzicht kunt u zien welke zilveren munten uit de Queens Beasts serie op dit moment te koop zijn bij The Silver Mountain en welke munten momenteel zijn uitverkocht. Bij de uitverkochte munten kunt u ervoor kiezen om een voorraadalert in te stellen. Mochten de munten in de toekomst dan alsnog leverbaar zijn dan ontvangt u automatisch en vrijblijvend bericht per e-mail.

Binnen deze serie, gestart in 2016, zijn de zilveren munten beschikbaar in twee verschillende formaten, namelijk in 2 troy ounce (62,2 gram) en 10 troy ounce (311 gram).

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.