Altijd 100% verzekerd transport

X
2 troy ounce zilveren Queens Beasts completer The Silver Mountain munt

2 troy ounce zilveren Queens Beasts completer The Silver Mountain munt

Deze 2 troy ounce (62,2 gram) zilveren (99,99%) Queens Beasts Completer munt is een exclusieve munt speciaal uitgegeven door The Silver Mountain. De munt bevat prachtige details, is deel verguld en wordt geleverd in een prachtige munthouder. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 250 stuks.

€ 199,00
2 troy ounce zilveren Queens Beasts completer The Silver Mountain munt

2 troy ounce zilveren Queens Beasts completer The Silver Mountain munt

per stuk
147 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

2 Troy ounce zilveren Queens Beasts completer The Silver Mountain

 

Deze exclusieve 2 troy ounce zilveren Queens beasts completer is speciaal ontworpen door The Silver Mountain. De munt heeft een gewicht van 62,206 puur zilver (99,99%) en is omhuld met ruthenium, deels met goud verguld en wordt geleverd met een schitterende munthouder waarin de munt rechtop tentoongesteld kan worden. De munt zelf heeft een diameter van 38,61 mm en is 6 mm dik. Deze exclusieve munt van The Silver Mountain heeft een totale oplage van slechts 250 stuks.

 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Diameter 38,61 mm
  • Omhuld door ruthenium en vergulde beeltenissen
  • Verpakt in luxe cadeauverpakking

Ontwerp Queens Beasts Completer munt

Ontwerp Queens Beasts Completer munt

Voorzijde

Op de voorkant van de munt staat een vergulde beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom Hare Majesteit Koningin Elizabeth II staan alle dieren uit de serie ‘Queens Beasts’ weergegeven. Dit zijn de Leeuw van Engeland, Griffin van Edward III, Eenhoorn van Schotland, Rode Draak van Wales, Black Bull of Clarence, Valk van Plantagenets, Yale van Beaufort, Witte Leeuw van Mortimer, Witte Paard van Hannover en Witte Windhond van Richmond. De dieren zijn ook verguld en komen door de zwarte ruthenium achtergrond extra mooi naar voren.

Ontwerp Queens Beasts Completer munt

Achterzijde

Op de achterkant van de munt is een grotere beeltenis van koningin Elizabeth afgebeeld. Deze beeltenis in ontworpen door Jody Clark en is prachtig verguld. Langs de rand van de mun zijn diverse opschriften toegevoegd, zoals de naam van de vorstin ELIZABETH II en de nominale waarde van de munt 5 POUNDS. De achterkant is afgewerkt met zwarte ruthenium en hier wordt gebruik gemaakt van een stukje relief, wat de munt een mat effect geeft. 

Speciale geschenkverpakking

Speciale geschenkverpakking

De munt en munthouder zijn verpakt in een luxe cadeauverpakking, dus is ook nog eens leuk om weg te geven. Op de buitenste sleeve is het design van de munt zelf al te zien. De munthouder bestaat uit een acrylplaat die gegraveerd is met dezelfde beeltenissen als op de munt en een houten voet waarin de naam van de munt is geëtst. Dit item is hiermee een prachtig cadeau voor geliefden, maar staat ook fantastisch als accessoire in uw eigen huis of kantoor!

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2022
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.