• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren Queens Beasts completer The Silver Mountain munt

199,00 Per stuk 3,20 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
131 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze 2 troy ounce (62,2 gram) zilveren (99,99%) Queens Beasts Completer munt is een exclusieve munt speciaal uitgegeven do... Deze 2 troy ounce (62,2 gram) zilveren (99,99%) Queens Beasts Completer munt is een exclusieve munt speciaal uitgegeven door The Silver Mountain. De munt bevat prachtige details, is deel verguld en wordt geleverd in een prachtige munthouder. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 250 stuks.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 199,00
Prijs per gram
€ 3,20
Productsoort
Munt
Nettogewicht
2 troy ounce (62,206 gram)
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2022
Munthuis
Royal Mint

Informatie

2 Troy ounce zilveren Queens Beasts completer The Silver Mountain

Deze exclusieve 2 troy ounce zilveren Queens beasts completer is speciaal ontworpen door The Silver Mountain. De munt heeft een gewicht van 62,206 puur zilver (99,99%) en is omhuld met ruthenium, deels met goud verguld en wordt geleverd met een schitterende munthouder waarin de munt rechtop tentoongesteld kan worden. De munt zelf heeft een diameter van 38,61 mm en is 6 mm dik. Deze exclusieve munt van The Silver Mountain heeft een totale oplage van slechts 250 stuks.

Ontwerp Queens Beasts Completer munt


Voorzijde

Op de voorkant van de munt staat een vergulde beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom Hare Majesteit Koningin Elizabeth II staan alle dieren uit de serie ‘Queens Beasts’ weergegeven. Dit zijn de Leeuw van Engeland, Griffin van Edward III, Eenhoorn van Schotland, Rode Draak van Wales, Black Bull of Clarence, Valk van Plantagenets, Yale van Beaufort, Witte Leeuw van Mortimer, Witte Paard van Hannover en Witte Windhond van Richmond. De dieren zijn ook verguld en komen door de zwarte ruthenium achtergrond extra mooi naar voren.


Achterzijde

Op de achterkant van de munt is een grotere beeltenis van koningin Elizabeth afgebeeld. Deze beeltenis in ontworpen door Jody Clark en is prachtig verguld. Langs de rand van de mun zijn diverse opschriften toegevoegd, zoals de naam van de vorstin ELIZABETH II en de nominale waarde van de munt 5 POUNDS. De achterkant is afgewerkt met zwarte ruthenium en hier wordt gebruik gemaakt van een stukje relief, wat de munt een mat effect geeft. 

Speciale geschenkverpakking

De munt en munthouder zijn verpakt in een luxe cadeauverpakking, dus is ook nog eens leuk om weg te geven. Op de buitenste sleeve is het design van de munt zelf al te zien. De munthouder bestaat uit een acrylplaat die gegraveerd is met dezelfde beeltenissen als op de munt en een houten voet waarin de naam van de munt is geëtst. Dit item is hiermee een prachtig cadeau voor geliefden, maar staat ook fantastisch als accessoire in uw eigen huis of kantoor!


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Diameter 38,61 mm
  • Omhuld door ruthenium en vergulde beeltenissen
  • Verpakt in luxe cadeauverpakking

The Royal Mint

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 1.100 jaar. Gedurende deze 1.100 jaar heeft het munthuis het Verenigd Koninkrijk gediend in tijden van oorlog, politieke omwentelingen en sociale en economische vooruitgang. De Royal Mint staat daarom ook bekend om haar innovatiekracht en wordt gezien als een ware koploper in de wereld van de munterij. Gezien de rol die de Royal Mint heeft gespeeld, is er een Royal Mint museum gevestigd in de Royal Mint zelf in Llantrisant, Zuid-Wales. Het museum toont de fascinerende geschiedenis van de Royal Mint en vele van de geslagen munten, waarvan ook experimentele munten, kunstwerken en de gereedschappen. De kwaliteit van de munten van de Royal Mint zijn uitstekend dankzij de innovatieve producttechnieken en technologieën die gebruikt worden tijdens het slaan van de munten.