• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Ancient Mirror Art 2021

289,95 Per stuk 4,66 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
7 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 2 troy ounce zilveren Ancient Mirror Art munt bevat 62,206 gram aan 99,9% puur zilver. De munt heeft een diameter van 5... De 2 troy ounce zilveren Ancient Mirror Art munt bevat 62,206 gram aan 99,9% puur zilver. De munt heeft een diameter van 50 millimeter en een beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd. De munt wordt geleverd in een presentatieverpakking met certificaat van echtheid.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

2 troy ounce zilveren Ancient Mirror Art munt 2021

De 2 troy ounce zilveren Ancient Mirror Art munt bevat 62,206 gram aan 99,9% puur zilver. De munt stelt een oude bronzen spiegel voor, deze was erg populair in de Tangdynastie. De spiegels werden vroeger in de Chinese cultuur bij mensen begraven. De Tangdynastie was van 618 tot 90, tijdens deze dynastie werd China getransformeerd in een kosmopolitisch rijk. De antieke afwerking sluit hier erg goed op aan. 
 
Op de munt is een obsidiaan in de Ancient Mirror verwerkt. Obsidiaan is een verglaasd gesteente, het is een reinigende steen die persoonlijke ontwikkeling stimuleert. De donkere kleur van de steen dient als prachtig detail en doet de Ancient Mirror munt opvallen.
 
De munt heeft een nominale waarde van $5 in het land van herkomst - Niue. Wereldwijd heeft de munt een oplage van 500 stuks, de munt wordt geleverd in een presentatieverpakking samen met het certificaat van echtheid.

Ontwerp Ancient Mirror munt

De voorzijde van de Ancient Mirror munt bevat prachtige details. In het midden van de munt is een obsidiaan verwerkt. Deze komt erg mooi naar voren en sluit aan bij de antieke afwerking van de munt. Rondom het obsidiaan zijn verschillende dingen te zien. Op sierlijke wijze zijn twee feniksen en twee draken afgebeeld. Verder zijn er ook nog andere details die een prachtig geheel creëren. 
 
De achterzijde van de Ancient Mirror munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De rand van de munt is niet rond maar lichtelijk gegolfd. Dit dient als een erg subtiel detail.


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks wereldwijd
  • Geleverd met genummerd certificaat