Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Gouden Lunar munten kopen bij The Silver Mountain

De Lunar serie is een van de populairste series van The Perth Mint. Deze serie staat in het teken van de Chinese dierenriem, waarbij ieder jaar een ander dier centraal staat. Volgens de maankalender heeft elk van deze 12 dieren een diepgaande invloed op degenen die zijn geboren in het jaar van het desbetreffende dier. Deze gouden verzamelmunten worden geslagen in diverse gewichten.

Gouden Lunar verzamelmunt kopen

Bij The Silver Mountain kunt u veel gouden munten kopen, waaronder de populaire Lunar munten. Bij de Lunar munten staat elk jaar een ander dier uit de Chinese dierenriem centraal. De volgorde van deze dierenriem is volgens de Chinese mythologie bepaald door de grote Chinese race waar twaalf dieren aan mee deden. Volgens de legende beïnvloedt elk dier de persoonlijkheid van kinderen die worden geboren in het jaar van het desbetreffende dier. Mensen die zijn geboren in het jaar van het konijn zijn volgens de legende vaak rustig en observerend.

The Perth Mint series

De grootste Lunar series zijn de series van de Perth Mint. Ondertussen wordt deze twaalfjarige serie al voor de derde keer uitgegeven. De huidige serie is de Lunar III serie en is gestart in het jaar van de muis (2020).

De gouden Lunar III serie bestaat uit gouden verzamelmunten in diverse formaten. Het gedetailleerde design van de voorkant van de munt wordt elk jaar opnieuw ontworpen en wordt gebaseerd op één van de dieren uit de Chinese dierenriem. Op de achterkant van de munt is een beeltenis van koningin Elizabeth II, ontworpen door Jody Clark, te vinden.

Naast de gouden Lunar verzamelmunten geeft The Perth Mint ook zilveren Lunar munten uit. Deze munten zijn ook gebaseerd op de Chinese dierenriem, maar hebben vaak net een ander ontwerp.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.