250 gram zilverbaar kopen bij The Silver Mountain

Koop uw 250 zilverbaar tegen een scherpe prijs bij The Silver Mountain. Wij leveren enkel zilverbaren geslagen door erkende fabrikanten. De getoonde prijs is inclusief btw.

Toon filters

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

250 gram zilverbaar

De zilverbaar 250 gram van The Silver Mountain is geslagen door erkende fabrikanten en wordt altijd op echtheid gecontroleerd. Het formaat van 250 gram is toegankelijk voor ieder budget.

Zilverbaar 250 gram kopen

Wanneer u zakelijk in fysiek zilver wilt investeren, dan raden wij u aan om voor zilverbaren te kiezen. Zilver wordt namelijk gezien als grondstof, waardoor u 21% btw betaald over deze zilverbaar 250 gram. De btw kunt u later terugvragen bij de belastingdienst, waardoor u op een voordelige manier in zilver investeert.

Particulieren raden wij aan om te kiezen voor zilveren munten, deze worden verhandeld onder de margeregeling. Hierdoor wordt de btw slechts over de winst van de handelaar berekend en in de prijs verwerkt.

Zilverbaren van Umicore en Argor Heraeus zijn de bekendste fabrikanten van zilverbaren, daarnaast leveren wij ook zilveren baren van de Germania Mint. Deze zogenaamde cast bars zijn geslagen in 99,99% puur zilver, het hoogst mogelijke zilvergehalte. De zilverbaren zijn voorzien van een uniek baarnummer.

Betrouwbare zilverbaar 250 gram

U koopt bij The Silver Mountain uitsluitend zilverbaren 250 gram van erkende producenten. Wij controleren alle zilverbaren op echtheid, wanneer wij deze inkopen. Op deze manier bent u altijd gegarandeerd van de echtheid.

Alle 250 gram zilverbaren zijn geproduceerd door LBMA-erkende producenten. Het LBMA-keurmerk waarborgt de kwaliteit van het zilver dat u koopt en garandeert dat uw baren geslagen zijn in minimaal 99,9% puur zilver. Dit zorgt ervoor dat u uw zilverbaar 250 gram gemakkelijk wereldwijd kunt verhandelen, zonder verdere analyse.

Zilverbaar 250 gram terugkoopgarantie

Wij geven bij alle zilverbaren een terugkoopgarantie, waarbij wij uw zilverbaar 250 gram terugkopen tegen 98% van de actuele zilverprijs. Op deze manier heeft u altijd de mogelijkheid om uw zilverbaar 250 gram te verkopen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.