Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Pamp Suisse goudbaren kopen bij The Silver Mountain

Alle Pamp Suisse goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd inclusief een certificaat van echtheid. De verpakking, die dankzij het seal er ook voor zorgt dat het goud in goede conditie blijft, doet dienst als dit certificaat. Alle goudbaren van Pamp Suisse zijn te koop tegen een scherpe prijs gebaseerd op de actuele goudprijs.

Goudbaren Pamp Suisse

De goudbaren van Pamp Suisse zijn afkomstig uit Zwitserland en worden geslagen in 99.99% puur goud. Pamp Suisse is een erkende producent van goudbaren en beschikt over de Good Delivery Status. Wat aanspreekt bij de goudbaren van Pamp Suisse is het design met Lady Fortuna. Zowel op de goudbaar zelf als bij de verpakking zien we een hele mooie beeltenis van Lady Fortuna, de Romeinse godin van het lot (geluk). Bij de beeltenis wordt Lady Fortuna afgebeeld met een cornucopia, de zogenaamde hoorn des overvloeds. Dit staat symbool voor het positieve effect van het lot, ofwel goed geluk. Zelf is Lady Fortuna geblinddoekt afgebeeld als het ware zonder dat zij invloed heeft op de mate van fortuin.

De PAMP-kwaliteit wordt geverifieerd door onafhankelijke beëdigde keurders die zijn geaccrediteerd door het Zwitserse federale bureau voor de controle van edele metalen (Assayer Fondeur).

De goudbaren van Pamp Suisse worden geproduceerd met behulp van de hoogste Zwitserse technische vaardigheden in een moderne, ultramoderne raffinaderij - de beste garantie voor consistente kwaliteitsuitmuntendheid.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.