Germania Mint

De Germania Mint is een Poolse fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.

Germania Mint is opgezet door de leider van de numismatische industrie, Kurowski Group. De Germania Mint is een project van de Kurowski Group waar de focus ligt op het ontwerpen, produceren en verkopen van munten. Het succes achter de Germania Mint is de jarenlange ervaring in de wereld van numismatiek en de vele internationale projecten die in het verleden al gedaan zijn.

De Germania Mint heeft zichzelf in korte tijd op de kaart weten te zetten en staat hedendaags tussen de grote spelers. Vooral in de Verenigde Staten zijn de munten van de Germania Mint erg gewild.

De Germania Mint heeft verschillende succesvolle series uitgebracht waaronder de Allegories en Germania Beasts series. Beide series zijn enorm goed ontvangen door het publiek en erg geliefd.

Overige merken

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.