Toon filters

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Accessoires goud en zilver

Ontdek diverse accessoires voor het optimaal bewaren van uw goud en zilver. Door uw munten luchtdicht te bewaren voorkomt u aanslag en krassen op de munten. Hierdoor blijven de munten in goede conditie. Wij leveren onder andere muntcapsules van Leuchtturm van diverse formaten, geschikt voor het bewaren van gouden en zilveren munten. Deze capsules worden geleverd in doosjes per 10 stuks en bij elk doosje staat aangegeven wat de diameter is en welke munten geschikt zijn voor deze capsule.

Hoe kunt u munten het beste bewaren?

Uw gouden en zilveren munten kunnen elkaar beschadigen wanneer zij samen bewaard worden en de metalen kunnen op elkaar afgeven. Een halfvolle tube kan het beste aangevuld worden met zacht verpakkingsmateriaal om de munten op hun plek te houden.

U wilt niet hebben dat er stof of vingerafdrukken op uw munt terecht komt, om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een munthoesje of muntcapsule van kunststof, waar u uw munten individueel in bewaard.

Muntcapsules

Uw munt is een kostbaar bezit en moet daarom ook zorgvuldig behandeld worden. Het beschermen van uw munt tegen beschadigingen is dan ook van groot belang. Een goede manier van bescherming voor uw munt, is de quadrumcapsule. De capsule bestaand uit glashelder, niet verkleurd acryl beschermt uw munt tegen vocht, vuil en krassen.

De muntcapsules worden geproduceerd in verschillende maten, zodat zij perfect passend zijn voor elke specifieke munt. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale muntcapsules voor gouden tientjes en capsules voor Maple leafs en American Eagles. Zo is er voor iedere munt een goede oplossing tegen beschadigingen.

De zorg voor uw kostbare munt verdient evenveel aandacht als de keuze voor uw gouden of zilveren munt. U wilt immers uw munten in goede conditie houden, zodat ze bewaard blijven voor toekomstige generaties.

Wilt u uw collectie aanvullen? Neem dan gerust een kijkje bij onze zilveren munten, hier vindt u al onze zilveren munten overzichtelijk op een rij. Of neem een kijkje op de gouden munten pagina, wat ook zeker de moeite waard is.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.