Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
Goudbaar 1 kilogram C. Hafner

Goudbaar 1 kilogram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 1 kilo is de grootste goudbaar uit het assortiment van C. Hafner. Deze Duitse leverancier is LBMA geaccrediteerd en alle goudbaren die zij produceren zijn voorzien van de Good Delivery Status. Deze goudbaar van 1 kilo is geslagen in 99,99% puur goud. 

€ 72.910,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 72.910,00 Vanaf € 72.850,00
Aantal Prijs per stuk
1-1 € 72.910,00
2-4 € 72.880,00
5+ € 72.850,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorkant 1 kilogram C. Hafner goudbaar

Goudbaar 1 kilogram C. Hafner met certificaat van echtheid

 

De goudbaren van C. Hafner zijn ook verkrijgbaar in het kilo-formaat. Deze goudbaren hebben een gewicht van 1.000 gram en worden geleverd in een blisterverpakking met certificaat van echtheid. De goudbaar bevat 99,99% puur goud en staat vermeld op de 'Good Delivery List' van de LBMA (London Bullion Market Association). Deze goudbaren kunnen wereldwijd worden verhandeld zonder verdere analyse.

Investeren in goud

Voor het investeren in goud tegen de laagst mogelijke kosten zijn de goudbaren van 1 kilogram de beste optie. Hoe groter de goudbaar, hoe lager (relatief gezien) de bijkomende productiekosten. 

Investeren in goud is een zeer interessante keuze gezien de ontwikkeling van de goudkoers de afgelopen jaren. Koopt u een kilo goud dan kunt u deze wanneer de goudprijs stijgt met veel rendement weer aan ons terug verkopen. Wij bieden een terugkoopgarantie voor alle goudbaren die wij verhandelen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Grote goudbaar van 1 kilogram puur goud (99,99%)
  • Geleverd met CertiCard ® echtheidscertificaat
  • Wereldwijd verhandelbaar
  • Voorzien van onze terugkoopgarantie

Ontwerp van de C. Hafner goudbaar van 1 kilo

Ontwerp van de C. Hafner goudbaar van 1 kilo

Voorzijde

Op de voorzijde van de 1 kilo C. Hafner goudbaar wordt het logo van C. HAFNER, het gewicht 1000 g, het goudgehalte FINE GOLD 999.9 en het unieke baarnummer weergegeven. De voorkant van de beschermende blisterverpakking bevat het logo van C. Hafner en de tekst LMBA Good Delivery Refiner

Ontwerp van de C. Hafner goudbaar van 1 kilo

Achterzijde

De achterkant van de goudbaar van 1000 gram bevat geen opdruk en is volledig effen. De achterzijde van de verpakking bevat wel diverse opschriften aangezien het wordt gebruikt CertiCard® echtheidscertificaat. Zo is er informatie te vinden over het gewicht, goudgehalte, unieke baarnummer en de herkomst van de goudbaar. 

Goud kopen en laten opslaan

Goud kopen in combinatie met opslag is mogelijk. Hiervoor werkt The Silver Mountain samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit bedrijf is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland.

Indien u uw goudbaren laat opslaan bij EBN, blijven deze ten allen tijden uw eigendom en betaalt u per kwartaal een bewaarloon. U kunt uw C. Hafner goudbaar van 1 kilo ook altijd vanuit de beveiligde opslag aan u laten uitleveren. 

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 kilo
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.