Altijd 100% verzekerd transport

X

Gouden Philharmoniker munten kopen bij The Silver Mountain

De gouden Wiener Philharmoniker munt is een wereldwijd bekende beleggingsmunt van Munze Osterreich. De Philharmoniker is verkrijgbaar in diverse gewichten en hierdoor geschikt voor beleggers met een klein of groot budget die op zoek zijn naar goed verhandelbare gouden munten. De Wiener Philharmoniker munten zijn tegen een scherpe prijs te koop bij The Silver Mountain.

Gouden Wiener Philharmoniker munt

De gouden Wiener Philharmoniker munt wordt sinds 1989 geslagen door de Oostenrijkse Munt. De Philharmoniker munt is geslagen in 99,99% puur goud en is wereldwijd bekend. De gouden Philharmoniker is een relatief platte munt in verhouding tot de andere gouden beleggingsmunten en heeft een grote diameter.

Wiener Philharmoniker goud kopen

De gouden Wiener Philharmoniker munt is vernoemd naar het wereldberoemde Wiener Philharmoniker orkest uit Oostenrijk. De Philharmoniker munt is de eerste Europese gouden munt geweest met een fijnheid van 99,99% puur goud en is wereldwijd bekend.

In tegenstelling tot de zilveren Philharmoniker, heeft de gouden munt een geribbelde zijkant.

Gewicht Diameter Dikte Gewicht Nominale waarde Muntjaar

1 troy ounce

37 mm

2 mm

31,103 gram

100 Euro

Sinds 1989

1/2 troy ounce

28 mm

1,6 mm

15,552 gram

50 Euro

Sinds 1994

1/4 troy ounce

22 mm

1,2 mm

7,776 gram

25 Euro

Sinds 1989

1/10 troy ounce

16 mm

1,2 mm

3,121 gram

10 Euro

Sinds 1991

1/25 troy ounce

13 mm

1,2 mm

1,244 gram

4 Euro

Sinds 2014

Ontwerp Wiener Philharmoniker

De voorzijde van de gouden Philharmoniker munt toont het prachtige ontwerp van een boeket van Filharmonisch instrumenten met het woord "Silber”.

De achterzijde van de gouden Philharmoniker draagt het opschrift "1 Unze gold 999.9" of een ander gewicht met daaronder het jaar van uitgave en de nominale waarde van de munt. Boven deze tekst staat de "Groot-Pipe Organ" van Wenen, de gouden Concert Hall, de thuisbasis van de Philharmonic. Met boven het orgel de tekst “Republik Osterreich”. De afbeelding van het orgel is een prachtig gedetailleerde weergave van het origineel.

Philharmoniker gouden munt verkopen

De gouden Philharmoniker verkopen doet u gemakkelijk en snel bij The Silver Mountain. Alle Wiener Philharmoniker munten die u bij ons koopt, geven wij een terugkoopgarantie voor.

Dit betekent dat wij uw Philharmoniker munten altijd weer terugkopen tegen de actuele goudkoers van dat moment. Voor de gouden Philharmoniker munten bieden wij 100% van de actuele goudprijs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.