Taal

Goudbaren kopen bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain kunt u eenvoudig en veilig online goudbaren kopen. Onze goudbaren zijn afkomstig van erkende producenten en de echtheid wordt door ons gegarandeerd.

56 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pagina
per pagina

Goudbaren kopen

Onze goudbaren zijn leverbaar in formaten van 1 gram tot en met 1 kilogram. Hoe groter de goudbaar, hoe lager de productiekosten in verhouding zijn en hoe goedkoper het dus wordt om goud te kopen. Daar staat tegenover dat kleinere hoeveelheden goud beter verhandelbaar zijn.

In goudbaren investeren

Door de huidige spaarrentes, die steeds verder dreigen te dalen, wordt investeren in goud of zilver steeds interessanter voor particulieren. Alle goudbaren in de webshop zijn vrijgesteld van btw. Bij The Silver Mountain kunt u al goudbaren kopen vanaf 1 gram. Het maximale gewicht per goudbaar bedraagt 1 kilogram.

Beleggingsgoud dient altijd te zijn geslagen in een hoog gehalte goud. Hoe hoger het gehalte, hoe beter het goud verhandelbaar is. Hierbij is het gehalte van 99,99% puur goud het hoogst haalbaar. Alle goudbaren in de webshop zijn gemaakt van 99,99% puur goud.

Goudbaren kopen doe je niet zomaar. The Silver Mountain voorziet u graag van informatie. Het kenniscentrum en de blogs op de website bieden de mogelijkheid om u meer te verdiepen in het kopen van goud of zilver. Ook de kieswijzer kan u helpen bij het maken van een keuze. De kieswijzer geeft een overzicht van de aankoopprijzen, verkoopprijzen en de spread van verschillende producten op de website.

Geslagen in 99,9% puur goud

Alle goudbaren die The Silver Mountain verkoopt zijn geslagen in 99,99% (24 karaat) puur goud. Wij verhandelen o.a. goudbaren van Umicore, Heraeus en Valcambi. Sommige van deze baren bevatten een certificaat van echtheid. Op deze certificaten wordt ook het gehalte door de producent gegarandeerd. Beleggingsgoud dient altijd te zijn geslagen in een hoog gehalte goud. Hoe hoger het gehalte, hoe beter het goud over het algemeen verhandelbaar is. Hierbij is het gehalte van 99,99% puur goud het hoogst haalbaar.

Meer weten over goud kopen? Bekijk onze pagina: Goud kopen.

Verschillende merken

The Silver Mountain verkoopt goudbaren van de volgende producenten: Royal Canadian Mint, Heraeus, Valcambi, Credit Suisse, Pamp Suisse, Sunshine Minting, UBS en Umicore. Wilt u goudbaren van een specifiek merk kopen? Maak dan een selectie in het menu bij goudbaren aan de linkerkant.

Goudbaren van Umicore worden bij The Silver Mountain het meest verkocht. We bieden dan ook een groot assortiment van Umicore aan. Bij goudbaren van Umicore met een gewicht vanaf 250 gram wordt een certificaat van echtheid meegeleverd. Deze is afkomstig van de producent zelf.

Goudbaren kopen met unieke terugkoopgarantie

Alle goudbaren die wij verkopen zijn van erkende producenten. Deze producenten beschikken over de “Good Delivery Status” en dit maakt dat deze baren eenvoudig wereldwijd verhandelbaar zijn, zonder dat er twijfel is over de echtheid en het gehalte van het goud.

Op onze baren bieden wij onze unieke “terugkoopgarantie”. Dit houdt in dat wij uw aankoop op ieder gewenst moment van u terug kunnen kopen. Voor uw baren bieden wij maar liefst 98% van de actuele goudkoers.

Wilt u meer informatie over het verschil tussen de aankoopprijs, verkoopprijs en de verschillende mogelijkheden bij het kopen van goudbaren? Lees dan onze blogs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.