5 troy ounce zilveren munten kopen bij The Silver Mountain

Koop uw 5 troy ounce zilveren munten eenvoudig en veilig online bij The Silver Mountain. Deze zilveren munten van 155 gram zijn afkomstig van diverse erkende producenten en hebben veelal een gelimiteerde oplage.

Toon filters

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zilveren munten van 5 troy ounce

De zilveren munten van 5 troy ounce wegen 155 gram en zijn doorgaans geslagen in tenminste 99,9% puur zilver. Eén van de meest bekende muntsoorten die in 5 troy ounce beschikbaar is, is de zilveren Lunar serie van de Perth Mint.

Van veel andere zilveren munten worden vaak uitgaven beschikbaar gesteld in het gewicht van 1 troy ounce en 2 troy ounce – het formaat van 5 troy ounce komt aanzienlijk minder vaak voor. De oplage van dit soort munten is dan ook vaak zeer beperkt, wat het interessant maakt voor verzamelaars van zeldzame zilveren munten.

Op alle zilveren munten die je bij The Silver Mountain koopt geldt een terugkoopgarantie. Dit houdt in dat elke zilveren munt die je bij ons koopt, ook weer aan ons terug kan verkopen. Kijk voor onze actuele biedprijzen voor onze zilveren munten op www.inkoopedelmetaal.nl.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.