Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Over ons

Bij de oprichting van The Silver Mountain in 2008 hadden wij een helder doel voor ogen: wij wilden het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk maken. Sindsdien kunt u bij The Silver Mountain terecht voor de aankoop van de hoogste kwaliteit zilveren en gouden baren en munten tegen een scherpe, marktconforme prijs. En, minstens zo belangrijk, kunt u rekenen op een real-time prijsgarantie, een discrete en deskundige afhandeling van uw bestelling, een breed assortiment en full service. Dat weten onze klanten te waarderen. Zo zijn wij uitgegroeid tot Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online.


Ons assortiment

Het assortiment van The Silver Mountain bestaat uit courante beleggingsmunten en baren zilver en goud van de hoogste kwaliteit. Alle baren die wij verhandelen zijn afkomstig van erkende producenten/smelterijen, die op de Good Delivery List van de London Bullion Market Association staan. Dit houdt in dat deze baren wereldwijd verhandelbaar zijn zonder dat verdere analyse vereist is. De munten die wij verhandelen zijn doorgaans geslagen in het hoogste gehalte zilver of goud.


Full service in edelmetaal

Binnen de aan- en verkoopmarkt van fysieke edelmetalen biedt The Silver Mountain full service. Zo leveren wij discreet aan huis, maar bieden wij ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen op ons kantoor in Baarn. Ook zijn wij de eerste webshop in Nederland waar u fysiek goud en zilver kunt kopen met een unieke 100% kopersbescherming. En wilt u uw edelmetalen veilig opslaan? Bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland wordt uw waardevaste investering op de best mogelijke manier beschermd. Via onze inkooporganisatie inkoopedelmetaal.nl kopen wij uw edelmetaal desgewenst ook weer terug.


Ons kantoor

The Silver Mountain is gevestigd in Villa Elias aan de Faas Eliaslaan 13 te Baarn en aan het Prins Hendrikplein 14 te Den Haag. Wij zijn geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Wenst u een (oriënterend) gesprek of wilt u uw bestelling ophalen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Om veiligheidsredenen houden wij geen voorraad edelmetaal aan op ons kantooradres, maken wij gebruik van cameratoezicht, ontvangen wij bezoekers uitsluitend op afspraak en vragen wij hen een geldig ID-bewijs mee te nemen voor ons bezoekersregister.


Kenmerken

  • ✔ De grootste muntenhandelaar van Nederland
  • ✔ Breed assortiment, grote voorraad
  • ✔ Scherpe tarieven, realtime koersen
  • ✔ Snelle en 100% verzekerde verzending
  • ✔ Terugkoopgarantie
  • ✔ AFM-vergunninghouder
  • ✔ Veilige opslag via Edelmetaal Beheer Nederland
  • ✔ Klantenwaardering 9.5/10

Keurmerk


 

AFM gecontroleerd

Veilig, traceerbaar, controleerbaar: als aanbieder van beleggingsobjecten in de vorm van edelmetalen in combinatie met opslag voldoet The Silver Mountain aan alle hoge eisen die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt. De aan ons afgegeven AFM-vergunning verzekert u ervan, dat u geen onnodige risico's loopt bij de aan- en verkoop van uw goud, zilver en platina en dat al uw transacties via The Silver Mountain volgens vaste, transparante procedures - en onder toezicht van de AFM - verlopen en worden vastgelegd.AFM vergunninghouder The Silver Mountain

Evenementen: bron van informatie

Overweegt u te beleggen in zilver of goud, maar wilt u eerst goed geïnformeerd worden over de kansen en risico's? Belegt u al in edelmetalen, maar wilt u uw kennis verbreden? Bent u nieuwsgierig naar de actuele waarde van uw huidige zilveren en gouden bezittingen? The Silver Mountain informeert u graag. Dat kan natuurlijk in een persoonlijk gesprek, maar u bent ook van harte welkom bij onze evenementen om uw kennis te verbreden en verdiepen. Zo organiseren wij taxatiedagen, maar ook inhoudelijke seminars met in- en externe experts over een keur aan onderwerpen: van productkeuze en verkoopstrategie tot macro-economische trends en relevante geopolitieke ontwikkelingen. Interesse? Meld u nu aan en wij houden u graag op de hoogte van komende evenementen.

Evenementen The Silver Mountain

Advies

Gedegen advies is goud waard. Wilt u meer weten over beleggen in fysiek edelmetaal via The Silver Mountain of hebt u bijvoorbeeld vragen over de samenstelling van uw beleggingsportefeuille? De specialisten van The Silver Mountain staan graag voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak.


Persoonlijke offerte

Overweegt u een aankoop van meer dan 50.000 euro? The Silver Mountain heeft bijzonder scherpe tarieven en mogelijkheden om te bemiddelen bij grotere bestellingen. Zo bent u in veel gevallen stukken voordeliger uit. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie!


Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.