Over ons

The Silver Mountain is opgericht in 2008, met als doel om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zilveren en gouden baren en munten via onze website waar de prijzen iedere minuut automatisch worden aangepast. Wij hanteren altijd een scherpe, marktconforme prijs. 

Ons assortiment bestaat uit courante beleggingsmunten en baren zilver en goud van de hoogste kwaliteit. Alle baren die wij verhandelen zijn afkomstig van erkende edelmetaalbedrijven die op de Good Delivery list van de London Bullion Market Association staan. Dit houdt in dat deze baren wereldwijd verhandelbaar zijn zonder verdere analyse. De munten die wij verhandelen zijn doorgaans ook geslagen in het hoogste gehalte zilver of goud.

Via onze website kunt u zilver en goud kopen tegen de meest actuele prijs. Vervolgens kunt u uw bestelling volledig verzekerd en discreet laten afleveren via Mikropakket of onze privé koerier. Ook kunt u er voor kiezen uw bestelling op te halen op onze kantoorlocatie te Baarn, waar op afspraak uw zilver of goud kan worden opgehaald.

 

Nederlands grootste bullion dealer

The Silver Mountain is Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online, met real-time prijsgarantie en een breed assortiment zilver en goud.

U bent bij ons verzekerd van een eerlijke prijs, de hoogste kwaliteit zilver en goud en een discrete en deskundige afhandeling van uw bestelling.

 

Missie

The Silver Mountain is een krachtige en gerenommeerde onderneming met als doel om het aankopen van fysiek goud en zilver tegen scherpe tarieven op een eenvoudige, veilige en snelle manier mogelijk te maken. Binnen de aan- en verkoopmarkt van fysieke edelmetalen vult The Silver Mountain met haar partners een full service behoefte in.

The Silver Mountain levert desgewenst discreet aan huis, maar biedt ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen op kantoor te Baarn waar betalingen contant en per PIN voldaan kunnen worden. Via onze inkooporganisatie inkoopedelmetaal.nl koopt The Silver Mountain ook uw edelmetaal weer terug. Dit ongeacht de op dat moment geldige koers of het door u aangeboden volume. Wij hanteren biedprijzen gebaseerd op de koersen van dat moment.

Visie

In het huidige monetaire systeem wordt al het geld  als krediet door banken gecreëerd. Dit betekent dat al het geld als schuld aan banken is gecreëerd.  Met het uitbreken van de kredietcrisis is de wereldwijde schuldenlast extreem opgelopen. Sinds 2008 zien we dat Westerse overheden en centrale banken steeds meer nieuw (niet bestaand) geld aan de bestaande geldhoeveelheid toevoegen om de schuldenberg die (exponentieel) groeit nog enigszins bij te kunnen blijven benen.

Zodra dit nieuw gecreëerde geld in omloop komt leidt dit tot vermindering van de koopkracht van de betreffende valuta.  Uiteindelijk leidt dit tot het verlies van vertrouwen in de valuta hetgeen uitmondt in hyperinflatie. De wortel van het probleem is gelegen in het feit dat al het geld van de wereld als schuld aan de banken is gecreëerd. De logische oplossing voor dit probleem is om ervoor te zorgen dat je over geld komt te beschikken dat niet als schuld (aan derden) is gecreëerd. Dit geld bestaat als zodanig al meer dan 5000 jaar en dit geld heet: goud en zilver.

 

Kantoor

The Silver Mountain is gevestigd in Villa Elias, aan de Faas Eliaslaan 13 te Baarn.
Wij zijn geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en werken op afspraak. Als u wilt langskomen voor een orienterend gesprek, of om een bestelling op te halen dient u vooraf met ons een afspraak in te plannen.

Wegens veiligheidredenen wordt er geen voorraad edelmetaal aangehouden op ons kantooradres. Verder maken wij gebruik van cameratoezicht en vragen we bezoekers een ID-bewijs mee te nemen voor ons bezoekersregister.

Contactgegevens

The Silver Mountain
Faas Eliaslaan 13
3742 AR Baarn

035 20 31 380