Taal

Zilveren munten kopen bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain kunt u eenvoudig en veilig online zilveren munten kopen. Ons zilver is afkomstig van erkende producenten en de echtheid van het zilver wordt door ons gegarandeerd.

293 producten

Van hoog naar laag sorteren

Populaire filters

< € 500 2022 Beleggers Verzamelaars
per pagina

Zilveren munten kopen

Wij hebben een breed assortiment aan zilveren munten, zoals de Maple Leaf, Silver Eagle en Wiener Philharmoniker. Deze munten zijn goedkoper dan zilverbaren en gemakkelijk verhandelbaar voor iedereen die wil beleggen in zilver.

Wij leveren nieuwe munten van de huidige jaargang in de oorspronkelijke verpakking van het munthuis. Voor deze zilveren munten geven wij daarnaast een terugkoopgarantie: wij kopen zilveren munten terug tegen de beste prijs van Nederland.

Zilveren munten of baren?

Indien u als particulier aankoopt, is beleggen in zilveren munten de beste keuze. Zilveren munten zijn namelijk vrijgesteld van btw en vallen onder de zogenoemde “margeregeling.” Dit betekent dat er enkel btw betaald dient te worden over de winstmarge van The Silver Mountain. Zilverbaren zijn volledig belast met 21% btw en daardoor als particulier een minder voordelige optie. Zilveren munten zijn bovendien goedkoper en gemakkelijker verhandelbaar. Daarbij ontvangt u een aanzienlijk betere prijs als u uw zilveren munten weer wilt verkopen.

Lees meer over beleggen in zilver: De zilvermarkt: een kwestie van vraag een aanbod.

Welke zilveren munten kopen?

Bij het kiezen van zilveren munten is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u munten kiest met een zo laag mogelijke premie. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn, omdat uw prijs zo dicht mogelijk bij de zilverprijs ligt. Wanneer u op zoek bent naar zilveren beleggingsmunten adviseren wij de zilveren Maple Leaf of de zilveren Wiener Philharmoniker.

Goedkoop zilveren munten kopen

Bij de aankoop van zilveren munten heeft u de keuze uit munten van het meest recente jaar en munten van vorige jaargangen. Als u goedkoop zilveren munten wilt kopen, kies dan voor de munten van voorgaande jaargangen. Deze kopen wij van particulieren, waardoor wij deze tegen een extra scherpe prijs kunnen aanbieden.

Zilveren munten kopen als verzamelaar

Niet alleen beleggers zijn bij The Silver Mountain aan het goede adres. Ook als u zilveren munten wilt verzamelen bieden wij u de scherpste prijs. Wij bieden zilveren verzamelmunten van verschillende series aan. Daarnaast komen er met enige regelmaat nieuwe verzamelmunten bij.

De meeste bekende series van verzamelmunten zijn de Lunar, Disney, Swarovski Birthstone, Kookaburra, Koala en Queens Beasts.

Prijs zilveren munten

The Silver Mountain biedt zilveren munten aan tegen de best mogelijke prijzen. De getoonde prijzen zijn vrijwel altijd gekoppeld aan de real-time zilverprijs, tenzij het zéér bijzondere producten betreft.

Wij verversen onze prijzen iedere vijf minuten aan de hand van de meest actuele zilverprijs. Zo krijgt u van ons altijd de scherpst mogelijke prijs op het moment van aankoop. Zodra u uw bestelling plaatst, is uw prijs definitief.

Voor de belegginsmunten hanteren wij een staffelkorting. Zo krijgt u bij grotere afname een extra scherpe prijs.

Aankoopadvies bij zilveren munten

Wilt u beleggen in zilveren munten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij hebben een overzicht van de diverse zilveren munten en hun voor- en nadelen opgesteld in onze Kieswijzer.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.