• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Zilveren munt Chinese mythen en legendes dragon 2021

54,50 Per stuk 1,75 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
87 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De Chinese Mythen en Legendes Draak munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt heeft ook een nominale... De Chinese Mythen en Legendes Draak munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt heeft ook een nominale waarde van $1 aangezien deze als wettig betaalmiddel beschouwd wordt in Australië.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

1 troy ounce zilveren Chinese Myths & Legends Dragon munt 2021

Deze 1 troy ounce Dragon munt is onderdeel van de bekende Chinese Myths and Legends serie van The Perth Mint. De munt is voorgeborduurd op de Dragon Phoenix munt van 2017 en is zeer indrukwekkend.
 
Net als bij de rest van de Chinese Myths & Legends serie is de munt voorzien van prachtige details. De munt bevat 31,103 gram aan 99,99% puur zilver en heeft een nominale waarde van $1 in het land van herkomst, Australië. Wereldwijd zijn er 45.000 munten gemaakt van deze editie.

Ontwerp Chinese Mythen en Legendes Draak munt

De voorzijde van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt toont een prachtige afbeelding van een Chinese draak. De afbeelding is erg rijk in detail en dit loopt op indrukwekkende wijze over in de achtergrond. De Chinese draak wordt geassocieerd met geluk en wordt gezien als de stichter van de keizerlijke familie. Het prachtige design en de vele details doen de Chinese Mythen en Legendes Draak munt erg opvallen. De munt heeft een prachtige uitstraling en ziet er erg indrukwekkend uit.
 
De achterzijde van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Naast de beeltenis is ook de nominale waarde, het jaar en land van uitgifte, gewicht en gehalte weergegeven.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 45.000 stuks